Bazen yeni bir insan ile tanışarak hayatımıza yenilik katarız, bazense yeni bir işe başlayarak. Yenilikleri bazen hayat önümüze getirirken bazen de yeniliği kendimiz bulmanız gerekir. Kendi bulduğunuz yenilik kazanılmış bir zafer hissi verir.🌸

Bazen yeni bir insan ile tanışarak hayatımıza yenilik katarız, bazense yeni bir işe başlayarak. Yenilikleri bazen hayat önümüze getirirken bazen de yeniliği kendimiz bulmanız gerekir. Kendi bulduğunuz yenilik kazanılmış bir zafer hissi verir.🌸

aksine yenilikleri daha çok severim. öğrenmek keşfetmek tam bana göre. bir de buna eşlik edecek teşvik edecek birileri olursa bundan dah açok hoşlanırım. çünkü hayat öğremeye ve bilgiye doymaya yetmeyecek kadar kısa
Yenilikler beni her zaman zorlamaz.. bu yeniliğin ne olduğuna göre de değişiyor aslında biraz.. yani alışma süreci olur benim açımdan o süreç geçtikten sonra da zaten çoktan alışmışım demektir.. adapte olana kadar her şey.. ve yenilikler de güzeldir
Mesleki olarak yeniliklere ayak uydurmak işimin bir parçası bu konuda kendimi geliştirmeye ve güncellemeye dikkat ederim. Bunun dışında ilgimi çeken konular hakkında da güncel olmaya dikkat ederim. Geriye kalan her şey olsa da olur olmasada
Her zaman yeniliklere açık olarak yaşadım, yaşıyorum beni zorlamıyor ama dönem dönem yeni insanlar ile tanışma konusu zorlama olarak değilde uzak durmayı tercih ettiğim oluyor.
Cevap
12Cevap
Burcumun özelliginden kaynaklı bence yenilikleri hiç sevmem. Konfor alanımin dışına çıkmaktan hoşnut olmam pek bu yüzden zorlanirim
Zorlar ama sorun değil hayatta en iyi yaptığım şey survive
Hayır zorlamaz. Burcum gereği zaten yenilikci biriyim. Sıradan ve monotonluğu sevmem
Zorlamaz. Alışma süreci çabuk biter ve adapte olurum yeniliğe.
Başta biraz zorlar ama zamanla alışırım yenilikler iyidir hayatımızda.✨️
Yenilikler hayatıma kolaylık sağlıyorsa hemen alırım hayatıma
Yenilikçi değilim ama 35 yaşım dan sonra herşeyi mi degistirdim iş şehir aşk
Bazı zamanlar alışmak güç oluyor
hayır kolay uyum sağlarım
hayır kolay adapte olan bir insanım
Başta zorlasa da zamanla alışıyorsun.
alışana kadar az da olsa zorlar
Zorlamaz yenilikçi bir insanım..
Ben çok severim iyi biriyse daha iyi hissettirir
Aksine
Yeniliğe açığım zorlamaz