Bazen öyle kararlar alınır ki bu da belli başlı yenilikler getirir. Alışkanlıklardan sıyrılıp yeni durumlara adapte olmak kimisinin gözünü korkuturken kimisini ise etkilememekte olup çabuk adapte olmakta.
Benim için alışkanlıklarımı bırakmaktansa yeni şeylere alışmak çok zor. Tamam yeniliğe bir tık açığım ama alışma süreci beni epey zorluyor. Yeni bir işe girmek için bile bir süre bana kendimi rahat hissettirecek anlamlı eşyalar taşımak istiyorum yanımda.
Her zaman açığım. Yenilikleri severim yeni insanlar tanımayı, yeni lezzetler denemeyi, kısacası herşeyi.. Çünkü insan bir süre sonra sahip olduğu şeyden ya da her zaman aynı şeyi sevmekten sıkılır hale geliyor. Bu durumda yenilikler olması önemli.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
İlla gerekmiyorsa çok sevdiğim bir şey değildir. Özellikle rahatım dan ve sevdiğim şeylerden vazgeçmem gerektiği durumlarda, kesinlikle geride dururum.
Yeniliklere bir yere kadar acigim. Her yeni seyi kabul etmem veya herkes yapiyor diye yapmam. Isime geliyorsa kafama yatiyorsa gozume guzel geliyorsa acigim.