Yakın kız arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulunuyor (sevgilisi var)?

Bugün yakın kız arkadaşımla (26) ben (20) bir şeyler içmeye gittim. Biz sohbet felan ederken ailesinin yakın bir tarihte evden gideceğini ve akşamları evin boş olacağını benimle bir şeyler yaşamak istediğini söyledi.

Sorun şu ki onun bir sevgilisi var 1 yıllık mı ne, son zamanlarda ona olan sevgisinin azaldığından falan bahsetmişti bana, ben de ona bu sürecin olacağını ve bu süreci atlatabilirlerse gerçekten olabileceklerini söylemiştim. O bana bunu söylediğinde başta şaka yapıyor sandım ama şaka olmadığına ikna etmeye çalıştı beni ve ben de zaten sadece evleneceğim insan ile il*şkiye girme düşüncesinde olduğum için o kadar ileri gidilemeyeceğinden bahsettiğimde bozuldu. Sonra bana cesaretin yok tarzı konuştu **müyorsun falan diye ( **meye çalışmıştı ) sonrasından bunun gazıyla **erim ki dedim ve **üştük.

Şuanda garip hissediyorum, onu bu zaman kadar sadece arkadaş olarak görmüştüm hep, böyle düşünceler yoktu aklımda. Böyle bir şey yapacak biri olduğunu hiç düşünmezdim şaka olduğuna sonuna kadar inanmamın sebebi de zaten bunu yapacak biri değil diye düşünmemdi. Olan yine kızlara güvenimize oldu. Bir de arada bir bir şeyler yaşasak onun dışında normal il*şkimize devam etsek diyor. Garip hissediyorum ne yapmalıyım?

Yakın kız arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulunuyor (sevgilisi var)?