Kız Teklifimi Reddetti Napmalıyım?

Kızı çok seviyorum hemde her fedakarlığı yapacak şekilde. Başta sevdiğimi söyleyince bazılarıda etti onlarıda kabul etmedim kimseyi istemiyorum dedi. Ondan sonra 1 2 hafta sonra birisiyle çıktı. Sonra ayrıldılar ben kalpli kutular gitarlı şeyler ayarladım. Bu seferde sevgilisi olduğunu öğrendim o gün ağladım baya sonra kız geldi neyin var filan sordu faceden anlattım işte. Ondan sonra üzgünüm sevgilim var filan var dedi hani şans verir misin ayrıldıktan sonra dedim bilmiyorum :) dedi. Neyse okulda filan konuştuk daha doğrusu birileri yanıma getirdi konustuk kolumu tuttu sınıfına gittik orada konustuk arkadaş kalalım daha samimi arkadas oluruz dedi. Ben kalktım teklif var ısrar yok dedim kalktım. Nereye gidiyosun otursana filan dedi boşver dedim gittim. 2 3 gün sonra mesaj attım kabalık ettim bisiler ısmarlamak istiyorum dedim konuşuruz hem dedim tamam olur dedi. Ondan sonra konustuk filan arkadaş olduktan birbirimize zaman verir miyiz filan dedim tamam dedi. Ondan sonra yarıyılda mesaj attım uzun üzgünüm filan dedi. Ondan sonra mesaj attı ödevler hakkında bidaha da konusmadık. Ondan sonra işte abiler konuştu ona yüz vermiyorum o öyle algıladı demiş. Hahaha gelen giden hayırlı olsun diyorlardı hep bana bakıp duruyor gülümsüyor birisiyle konusurken bana bakıyor. Bugünde okuldaykende ben başka sınıfa gidecektim yine bana baktı hiç yüzünü çevirmeden. Ben çevirdiğimde çeviriyor yüzünü yoksa bakışıyoruz hep. Acaba naz mı yapıyor hiç hediye filanda yapmadım acaba ne yapmam gerekir bilenler yardımcı olabilir mi biraz uzun oldu ama kusura bakmayın tekrardan iyi günler..
Kız Teklifimi Reddetti Napmalıyım?