Ayrıntılara ne kadar önem verirsin?
Bu da benden gece videosu olsun:))
Yaptığı hesaba güvenen mühendis. pic.twitter.com/XG3GAfEGZR
— Aykırı (@aykiricomtr) May 6, 2024

Ayrıntılara ne kadar önem verirsin?
Bu da benden gece videosu olsun:))
Yaptığı hesaba güvenen mühendis. pic.twitter.com/XG3GAfEGZR
— Aykırı (@aykiricomtr) May 6, 2024
Daha fazla Efor sarf ederek resmin iyi görünmesini sağlardım zaten bugüne kadar herkesin mutluluğu için seferber oldum bir seferde kendimi mutlu etmek istiyorum çok şükür babami evliliğe ikna ettim ona karşı son görevimi yapacağım ve sınavım için hazırlanacağım artık nereyi kazanırsam İstanbul'dan uzaklaşmak istiyorum doğduğum şehir bana acıdan başka bir şey getirmedi bir seferde kendim için bir şey yapmak istiyorum hayatıma bir erkek almak istiyorum benim de dağlarım yeşersin hayatımda sevgi olsun istiyorum acaba bunu başarabilecek miyim yoksa senin koyduğun resim gibi tekrar başarısız olacak mıyım bu konuda artık ben de mutlu olmak istiyorum
Umarım her şey istediğin gibi şekillenir, sen sadece derslerine odaklan. Senden başka hiçbir şey istemiyorum
Evet öyle yapacağım ve doğduğum şehirden ayrılacağım çünkü İstanbul bana acıdan başka bir şey vermedi babami evliliğe ikna ettim tekrar onu yalnız bırakmak el vermiyor ama hayatım için bir şey yapmak istiyorum sürekli takılı kalmak istemiyorum en önemlisi herkes gibi anne olmak istiyorum
İstanbul dışına çıkmanı tavsiye ederim, Cerrahpaşa Tıp'ı çok istiyorsun biliyorum ama Hacettepe ilk hedefin olsun
Ben genellikle sabrederek adım adım gitmeyi deniyorum. yani bazen detaylara çok takılmaktan büyük resmi göremiyoruz kaçırabiliyoruz.. ama bazen de büyük resme bakacağız diye küçük detayları es geçiyoruz. kısaca mantıklı düşünürken aynı zaman da hislere de güvenmek lazım.
Cevap
4Cevap
Çekiyorum kendimi dışardan bakıyorum asıl resim orada
Bu görsel aklıma bir animasyondaki sahneyi getirdi. Okyanusun içinde okyanusu arayan tatlı mı tatlış bir minik balık. Bir de hayal kırıklığına uğramıyor mu ah yavrum benim. Büyük balıklara yem olmazsan iyi, sen yat kalk bu evreye geldiğine şükret be yavrucuğum. Heyy seni yerler yerlerr dımdıdıdımtıs 😂😂😂
Affetmez koca kafalar, doğru :))
Ayrıntılara evet önem vererim. Düşünsene ayrıntılara önem vermeyip yanlış aldığın bir karar senin hayatını tamamen etkileyebilir. Ayrıntılara dikkat etmeyip büyük bir fırsatı kaçırırsan biraz sabırla er ya da geç seni bulabilir o fırsatın daha güzeli.
Soru başlığı eninden boyundan tamamlayan güzel bir görüş, teşekkürler 💫
Rica ederim 😊
O kısım bir boşluk şu an :))
Ya çok detaya takılırım ya da asıl görmem gerekeni fark edemem. Arası yok.
Peki, öyle dediğin gibi olsun diyelim. Teşekkürler
Stargate filmini bilir misin? Orada diğer boyuta açılan bir kapı var ve kapı civa gibi bir yapıdan oluşuyor.
Öyle bir şey... geçip geçmemek konusunda düşünüyorum.
Hayır, izlemedim ama örnek üzerine mutlaka izlemek istiyorum. Teşekkür ederim
Ben istediğim resmi her zaman görürüm ki inceleyip sık dokumak ayrı bir şey resmi görmek ayrı bir şey
Ne karizmatik bir profilin var
teşekkür ederim, öyle mi sahiden?
Evet çok ilginç
peki bakalım
Her zaman için büyük resim görmeyi severim ince eleyip sık dokurken de mantıklı hareket etmek tercihim olur
Ayrıntılara çok önem verirken, bir gün fırsatı kacirirsan ne hissedersin?
Kaçırılan fırsatlar nasiptir belki daha iyisi vardır öyle düşünürüm
Teşekkürler
Rica ediyorum
Kafam doluyken hiçbir şeyi görmem. Ama bir süre sonra olayı dışardan bir göz olarak yeniden yorumlarım o zaman büyük resmi fark ederim. Fark etmek çok zamanımı almazsa problem olmaz, bazen aylarımı alıyor.
Ayrıntıların içinden geçerim ben dkfjd çok detaycıyım (mühendis bey de gelecekteki ben 😁)
Mühendis Hanım ben de sizden bunu beklerim, yeter ki büyük resmi kaçırma:))
O zaman dersler diyorum, sanırım mesaj gitti aman neyse 😂
Küçük heveslerim için büyük hayallerimden asla vazgeçmem o yüzden bir fanusun içinde yaşamaktansa okyanusta boğulmayi tercih ederim
Ben zamana bırakıyorum bazı şeyleri kendiliğinde oluşuyor bazı şeyler zaten
Cevabı zor soru
Kafasına vuracak diye korktum😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?