Bu dediğini bende deniyorum çok da başarılı olamıyorum ama , istemesem de kendimi enayi gibi hissediyorum. Ve bazen öyle şekilde davranıyorlar ki kendimi canım gibi hissediyorum ne yapsam bilemiyorum , galiba en iyisi uzak durmak.
Yapıp kendinden mahrum bırakmalı. Ama bunu şartlı olarak değil kendini korumak için kendine eziyet etmeden. Sayıp sövmeden. Akışta. Kendin için bunun daha iyi olduğuna inanarak yapmak önemli
Senin açıklamanda dediğin gibi ve kin tutmam ilgilenmem olayları kişileri akışına bırakırım genelde böyle olduklarım er ya da geç pişman oldular konuştuk diyebilirim. Tek farkı karşı taraf eskisi gibi samimi olmaya çalışsa da ben olmamışımdır. Yapılanlari unutunca da karşı taraf enayi yerine koydum sevincini yaşıyor. O sevinç öyle birine hak değil benim gözümde.🌸
Genelde insanları umursayan birisi değilim sanalsa hiç umursamam ama iş hayatımda veya özel hayatımda gündelik böyle bir sorunla karşılaşırsam eğer fazlasıyla karşılığını alır benden.
Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmayacaksın sözü boşuna yok sonuçta..
Cezalandırmam ama sergileyeceğim tutum ve tavır kişiye ve kötülüğe göre değişir, eğer ciddi anlamda zarar verecek bir kötülükse eğer nefsi müdafaa hakkımı kullanırım, kinci değilimdir aksine çabuk unuturum yapılan kötülükleri.
Görmezden geliyorum, yokmuş gibi davranıyorum. Tabi bu çok canımı yakan insanlar için geçerli. Haddini aşan olursa haddini bildiriyorum açıkçası o an, bir daha nerede göreceğim çünkü içimde kalıyor hsjsjsjs