Önce yaptığı yanlışı ona söyler bir özür dilemesini ya da tekrar yapmayacağını bilmem için ikna etmesini beklerim. Bunları yapmayıp yanlışına devam ediyorsa hiç uzatmam hayatımdan çıkarımım. Çocukça tavırlara gelemiyorum artık. Hepimiz bir şeyler gördük, geçirdik sonuç olarak bir insanın yapacağı şeyler bellidir yapmayacağı şeyler de. Yapılmaması gereken şeyleri yapıyorsa karşımda ki zaten hem kendine hem bana saygısı yoktur. O yüzden pek umursamıyorum artık hiç bir şey ya da birilerini. Müneccim gibi geziyoruz :D
Hatası telafi edilecek bir şey ise biraz uzak dururum ve telafi etmesini beklerim. Etmeyip devam ediyorsa ve üzerine umursamıyorsa çıkarırım hayatımdan umurumda olmaz. Telafi edilmeyecek bir hata ise zaten direkt çıkartırım.
Hayatımdan çıkartmayı tercih ederim. Ya da daha hafif bir cezalandırma yöntemi olarak araya biraz olsun mesafe, kırgınlık koyuyorum. O da kâfi geliyor.
Şimdi yanlışı kimin yaptığına bağlı. Sevmediğim birisi ise yakınımda olunca döverim. Fazla büyük bir şey değilse umursamam yani ceza de vermem. İş hayatında ise illa ki ayağını kaydırırım. Sevdiğim insanlara da fazla kıyamam herhangi bir ceza vermem.
Ben bir bok beceremiyom. Ablam korona oldum aramadı. Trip bile atamıyom. Dün kanser gibi mesajlar attım. keşke atmasaydım o kadar değerli değildi. Uzun zaman sonra ilk defa döktüm içimi. Ama gerek yoktu. İçime yakışmayanları silmem niye zaman alıyor ya. Oysa bıçak gibi kesmek istiyorum
Bana yanlış yapan birini hayatımdan çıkarmak en büyük cezalandırmaktır tüm bağımı keserim tamamen engellerim her yerden bir daha bana ne ulaşır ne yüzümü görür ben böyleyim yanlışı olanı anında silerim hayatımdan çıkarırım çok sevsem bile yeter kişiyi silerim bana iyi olan insana her zaman bende iyi olurum kötü olana aynı şekilde bende kötü olurum hayatından tamamen çıkarak en büyük cezayı vermiş olurum ona zaten bu da ona bir ömür yeter
Aşırı tilt oluyorum ve uzaklaşıyorum uzaklaşıyorum uzaklaşıyorum uzaklaşıyorum araya buz dağları giriyor sanırım o kadar ki soğuyorum o kadar uyuz oluyorum Ve sana bir kere yanlış yapan tekrar yanlış yapar bu kural hiç değişmedi o yüzden etrafınızdaki insanları iyi seçmemiz Gerekiyor yoksa hep enerjimiz düşer hep üzülürüz hep takarız hep sinirleniriz böyle insanlardan uzak durdukça pozitif enerji eksik olmaz ruhumuzdan o yüzden ben uzaklaşmayı tercih ediyorum şu an çok mutluyum
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Kendimden geri bırakırım bu kadar basit şimdi diyeceksin ki bu nasıl bir ego ben arkadaş olduğum zaman öyle bir benimserim ki karşıdaki kişiyi kardeşim gibi ve beni kaybetmek onun yapacağı en büyük hata zaten.
@Llygm yoo gerektikçe konuşurum yaptığı şeyin umrumda olmadığını gösteriyorum. Benim hayatımda o olsa da olmasa da mutlu olacağımı gösteriyorum. Küsersem kendilerine bir değer biçmil oluyorum derler ya kişi sevdiğine küser diye. Mesafe öyle değil ne haltı varsa yesin. Yakın zamanda yaşadım iğrenç bir soğukluk var biriyle ben çok rahatım o pişman daha önce aynı hareketlerinden dolahı küsmüştüm kütüğüm için o haklı konumuna düştü. Şimdi aynısı ı yapmadım. İnsanlara bir şey belli etmiyoruz arkadaşımla ama bana eskisi gibi davranmaya çekiniyor ihtiyacı olsa bile