Hayatınıza girenlere mi, hayatınızdan gidenlere mi kolay alışırsınız?

Hayatınıza girenlere mi, hayatınızdan gidenlere mi kolay alışırsınız?

İnsanlara öyle alışmam. Sonuçta en kötü ölümlü Dünya. Haa değer verdiğim kişiler var onlarla da konuşmasak, görüşmesekte mutlu olsunlar. Mutlu oldukları sürece yokluğuna da üzülmem.
Varlığını daha çabuk alışıyorum Bu yüzden bana iyi gelen insanlara alıştıktan sonra bir anda gidince veya hayatımdan çıkınca psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum, barışmaya çalışıyorum onunla tekrardan arayı düzeltmeye çalışıyorum ama bazı insanların gidişi de iyi oluyor erken de hatam yoksa uğraşmıyorum.
İnsanların yokluğun alışmam zaman alır.. varlıklarına alışıyorum kolay bir şekilde.. ama bağlandıktan sonra birisi giderse ya da ben terk edersem biraz zaman tanırım kendime. çünkü duygusalım. ama değer vermediğim biri için de gram duygu hissetmem
Teşekkür ederim ✨🌸
Varlığa da yokluğa da çabuk alıştığım kişilerde sorun olmuyor ikiside bende. Çünkü kimseye gitmez etmez gözüyle bakmamak gerek. Yapmaz etmez dediklerimiz her şeyi en başta yapanlar olur genellikle. Varlığına çok alıştığimız biri vefat da edebilir yaşam ve insan fani.😌
Cevap
27Cevap
Varlığına çok kolay alışırım çabuk da ısırırım. Ancak sevdiğim insanların yokluğuna alışmak gerçekten zor unutması da.
Bazılarını. Yokluğuna bazılarının varlığına hiç alışamazsın.
hayatında değer verdiğin ve hayat kurgusunda önemli bir yer olan birini yokluğu alılılmaz…
Varken varlığına, yokken de yokluğuna alıştırırım kendimi. İki durum da zor değil aslında.
İkisi de eşit ya ama bir yönden o süre değişebiliyor. Gereğinden fazla uyum sağlarsam normalden kolay alışırım ama kötü biten bir herhangi bir ilişki türündeki boşluğa da ışık hızıyla alışırım..
İnsanların varlığına alışmam çok daha zordur. Birinin yokluğuna alışmam gerekiyorsa, artık hayatımda olmaması gerektiği içindir. Yokluğuna kolayca alışabilmem için muhakkak geçerli sebeplerim vardır.
Bir insan ne kadar kötü olursa olsun varlığına daha kolay alışırız. Iyi ya da kötü birileri hayatımızdan çıkınca boşluk hissini kapatmak çok daha zor oluyor
Görseli görünce gözlerim doldu ya. Çok sevdiğimiz bir insan hayatımızdan çıkınca renkler de yok oluyor gerçekten.
Varlığına kolay alışırım ama yokluğu uzun süre kötü hissettirir.
Benim için ikiside zor aslında. Amcamın mesela evine gidince sanki karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. Çok severdi beni.
Hayatta hep birinin yokluğuna alışmak zorunda kaldım artık insanların yokluğuna çok kolay bir şekilde alışıyorum maalesef ki
İkisi de kolay değil.. ve varlığına alıştığım, bana iyi gelen birinin yokluğuna alışmak daha zor
Çok sevip kaybettiğim bir insanın yokluğuna zor alışırım ama alışamam demem çünkü bunu defalarca tecrübe etmiş birisiyim.
Yokluk cok kotu bisey, sevdigim arkadasimi bundan 6 yil once kanserden kaybettim. o herseyime tercumandi. uzun yollara, tatillere gittigim, hovardalik yaptigim, birlikte yedigim ictigim biriydi. halen yeri dolmuyor, dolmayacak.. onu cok ozluyorum..
Varlığına alıştıktan sonra yokluğuna alışamak daha zor.
Varlığına alışmaya çalışmam, alışırım. Yokluk için konuşamayacağım..
Kolay uyum sağlayan biriyim o yüzden insanların varlığına çabuk alisabilirim ama yokluklari çok zor
Bir insanın varlığına, tam olarak alışabildiğimi söyleyemem. Yalnızlığa daha çok alışkınım.
Yokluğuna alışamadım. Varlığını kabullendiklerim oldu sadece
İnsan varlığa da yokluğa da alışır elbet, kolaylığı zorluğu duruma göre değişir ama sonuç aynıdır
Varlığı olay yokluğu koyar derler. Bana göre ikisi de zor.
Yeni kişilere açık değilim ama mevcut kişilerinde yokluğunu hissedecek kadar sevmem
Yokluğuna alışırım hayatıma yeni giren insanalra alışmam zaman alır
Varlığıyla rahatsız edenin
Yokluğuda sorun olmaz
Varlığına kolay alışırım ana yokluklarina zor alışırım
Fark etmiyor kolay hepsi, kimse benden değerli değil çünkü hayatta, geldi hay gitti bay
Gidenlere daha kolay oluyor.
Her ikisine de kolay alışıyorum ben 😅
Yokluğa alışmak zor oluyor.
Varlıgına daha kolay alışırım
Yokluğuna alışmakta zorlanıyorum.
Tabi ki de varlıkları
Ortasi yok insanina göre değişiyor
İkisinede alışabiliyorum
Sevdiğim kişilerin yokluğuna dayanamam
Yoklugu onemli degil artik
Yokluğa daha kolay alışıyorum.
Yokluguna alisirim kolay.
İkisi de bana kolay.
Reis bırak felsefeyi spor yap
ikiside okey benim için
Yokluğuna
Yokluk
Varlığına
Varlığına galibaa
İkisinede kolay alışırım
Varlığına
Varlıklarına alışmam epey zaman alıyor..
yokluğuna alışamam kolay kolay
Gidenlere
Yokluğuna.
Varlığına
Varlığına bea
Varlığı
Varlığına kolay alışırım
Alışamam.
Yokluğuna
Varlığına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?