Kişilik & Karakter Hiç konuşmadığım ama sapık olduğunu anladığım birisinin beni engellediğini gördüm. size de oluyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor hiç alakanızın olmadığı birinden engel yediniz mi?ben biraz kendimle gurur duydum galiba.🤭 işine gelmedik demekki😂 Güncellemeler+1 yıl evet kendisi KS'den çoğu kişinin gördüğü bir erkek profili. Hiç konuşmadığım ama sapık olduğunu anladığım birisinin beni engellediğini gördüm. size de oluyor mu? Cevapla İş Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. oluyordur takmıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben bu sefer sevindim 😄
Hayvanımsı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Birini engellemek için konuşmaya gerek yok, soruları cevapları profil resmi veya başka birşeyine uyuz olup engellerim Sapık olduğunu anladığında senin engellemen lazımdı, senden önce davranmış 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl burdan mıydı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet KS'den Yorumla Cevap sahibi +1 yıl engelleyen çok kio pembeli miydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
oluyordur takmıyorum
ben bu sefer sevindim 😄
Birini engellemek için konuşmaya gerek yok, soruları cevapları profil resmi veya başka birşeyine uyuz olup engellerim
Sapık olduğunu anladığında senin engellemen lazımdı, senden önce davranmış
burdan mıydı
evet KS'den
engelleyen çok ki
o pembeli miydi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!