Bazen tanımadığın biri, seninle hiç diyaloğa girmeden, seni hayatından sessizce çıkarır; ne bir söz, ne bir neden… sadece bir tıklamayla yok sayar. Bu durum, çoğu zaman senin değil, onun iç dünyasında çözemediği şeylerin yansımasıdır. Belki de seni bir tehdit, bir hatırlatma ya da sadece kendi huzursuzluğunun sebebi olarak görmüştür. Oysa sen hiçbir şey yapmamışsındır ama yine de gözden düşmüşsündür. Peki, hiç tanımadığın birinin seni sessizce engellemesi, onun içindeki boşluğu sana yansıtması olabilir mi?
Tanımadığın biri seni hiç konuşmadan engelliyorsa, varlığınla bile rahatsız etmiş olabilir misin?
Bence olabilir insanlar bazen bir şey yaşar ve hiç tanımadan engeller seni belki seni bir tehdit ya da rahatsızlık olarak görüyordur o anki ruh haliyle ya da geçmişiyle ilgili bir şeydir bu kendini korumak için yapmıştır ama seninle alakası yoktur aslında
Yani hiç kişi benimle konuşmada bile burada varlığını rahatsiz olacak kadar engellediklerim var saygısız baskalarina dil uzatan bok ağızlı karaktersiz oldukları için bazıları var sorusunda başkalarına kotuleyecek soruyor bende kötülükten uzak duruyorum hemde o toksik israfı çöpe atıyorum
Burada yorumlarda , sorularda rahatsız edici konuşmalar , sorular vs görürsem engelliyorum açıkçası. oyle birini tanımamak istemem sorularıma gelsin istemem.. bir şeyi hatırlatması gibi şeyler değil açıkçası.. hiç Bir yerde muhattap olmamak rahatsız hissetmemek için yaptığım oluyur bunu
Gördüğü bir şeyden rahatsız olmuştur veya başkalarından duyduğu şeyden. Bu yüzden ön yargılı olarak yaklaşmıştır. İkinci bir ihtimal ona zarar vereceğimi düşünüyordur yine aynı şekilde başkalarından bir şeyler duyup.
Böyle bir durumda kendine yüklenmen hiç doğru değil. Tanımadığın birinin seni engellemesi çoğu zaman onun duygusal olarak çözmesi gereken meseleleriyle ilgilidir. Belki de korkuları, güvensizlikleri ya da sadece bir varsayımı yüzünden böyle bir karar vermiştir. Bu, senin varlığınla bir problemi olduğu anlamına gelmez. Kendi hayatına odaklanmalı ve bu tür durumların seni yıpratmasına izin vermemelisin. Bazen insanların tercihlerini anlamak imkânsızdır. O yüzden üzerinde çok durma ve kendine olan inancını kaybetme! 🌟💪
Biri beni tanımadan engelliyorsa muhtemelen ya sağdan soldan dedikodu duymuştur gerçek sanmıştır safım. ya da muhtemelen çekememiştir başka açıklaması olamaz.
Burada yorumları veya yazma biçimi rahatsız edici kişileri o kişiyi tanımaya çalışmadan engelliyorum. Niye tanımak isteyeyim zaten. Sonuçta sorun 'benim içimdeki boşluk' değil, o kişinin itici olması ve ona maruz kalmak istememem.
Varlığımın rahatsızlık verdiği insanoğlu zaten engellesin kardeşim, sıkıntım yok. Kalan aklen düşünen ve iyi olanlara kalıcı olurum. Varlığım zaten zekası yetmeyenlere iyi gelmez. 😎💯