Kişilik & Karakter Size göre kadınlara mı daha çok ilgi gösterilir? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Size göre kadınlara mı daha çok ilgi gösterilir 🤔#KişilikKarakter Size göre kadınlara mı daha çok ilgi gösterilir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Kimse kimseye ilgi göstermiyor, aman. 1 0 Yorumla
PastafaryanKöfte Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzel kadın ve yakışıklı erkek ilgiye doyabilir. 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Ben yakışıklıyım ama çok ilgiye doymuyorum ne yazık ki 😂 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben bunun cinsiyet meselesi olduğunu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Roniyaa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ben erkekleri anlamış değilim çirkin güzel ayırt etmiyorlar artık 1 3 Yorumla cemm___ +1 yıl Siz maalesef ediyosunuz ve çok zorsunuz , eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli yüzünde nur olan erkekleri yakışıklı bulmuyosunuz tuhafsınız Yorumla cemm___ +1 yıl Hemde 7 den 70 e hepiniz aynısınız Yorumla Roniyaa +1 yıl @cemm___ yo ben buluyorum öyle biri değilim Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bencede genelde hep öyle olur 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Evet genelde hep kadınlara ilgi gösterilir 1 0 Yorumla
NowWeAreFreee Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu nasıl soru 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Nasıl bir soruya benziyor 🤔 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Evet oyle 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Kadınlara 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimse kimseye ilgi göstermiyor, aman.
Güzel kadın ve yakışıklı erkek ilgiye doyabilir.
Ben yakışıklıyım ama çok ilgiye doymuyorum ne yazık ki 😂
Ben bunun cinsiyet meselesi olduğunu düşünmüyorum.
Ben erkekleri anlamış değilim çirkin güzel ayırt etmiyorlar artık
Siz maalesef ediyosunuz ve çok zorsunuz , eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli yüzünde nur olan erkekleri yakışıklı bulmuyosunuz tuhafsınız
Hemde 7 den 70 e hepiniz aynısınız
@cemm___ yo ben buluyorum öyle biri değilim
bencede genelde hep öyle olur
Evet genelde hep kadınlara ilgi gösterilir
Bu nasıl soru
Nasıl bir soruya benziyor 🤔
Evet oyle
Kadınlara