seçkin ablamız öyle bişi demişti😄

Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun ince belli olsun ;) gerisi önemli değil 😊 minyon hatun çok ilgi görüyorsa başımız dişimiz ağrır. Benim hatunuma benden başka ilgi gösteren olmasın.

Hayır bir erkek birey olarak cıldıymıyoyum. 😇😇 erkeklerin arzu turlu ve fantezi biçimi alakası yok. Normalde sapıklık o uzun kısa esmer sarışın zayıf kilolu ne olcak yani kimisi böyle hisseder bende minyon tipliyim ve gözlemlediğim kadarıyla, erkeklerdeki koruma, sahiplenme içgüdüsü nedeniyle minyon tipli hanımlar çok ilgi görüyor. ya da sarılmak az yemek yemesi masrafsız sapıkaak olarak düşünme gibi ama yanlış bütün kadınlar çiçektir çiçekler doğaya ve etrafındakileri korur hızır verir
Önceden böyle şeylere takılırdım da artık benim için Allah'ın korkusu olması ve düzgün karakter sahibi bir insan olması önemli neticede kimse aynı kalmıyor beden olarak ama buy değişmiyor huyu güzel olsun ahlaki olarak güzel olsun Allah'ın emir ve yasaklarını bilsin
Cevap
71Cevap
Her seyin ortasi bir de o erkege göre degisir. Yani misal 160 boyunda 55 kilo bir erkek at gibi birini istemez minyon ister ve yakışır ama 190 boyunda boyunda birinede en az 170 kadin yakisir. Ha ilgiden kasıt iliski degil genel toplumsa yani yanlis anlamayın at gibi kadinlar uzun falan olanlar yani daha güçlü gorunuyor insanlar cekiniyor ama minyonlar daha basite aliniyor.
Hayatımda ilk defa böyle birsey duydum okadan minyon arkadaşım var ve tek dertleri benim gibi uzun olmakken açıkçası şaşırdım ben 173 boyunda biri olarak ki fiziğimde boyunla orantılı hep ilgi çekip istenildim ha ben onları istedimmi tabikide hayır kaşına gözüne öldüğüm yarim hariç demem oki uzunlar ve fiziği düzgün olanlar daha çekicidir herzaman daha kadınsı durur ha çocuk tiplilileri sevenler için bişey diyemicem ama bu soruda uzunları gömmenede izin vermem
Uzun kizlar daha gösterişli ama erkekler minyon kadınları daha kontrol edilebilir gibi görüyorlar bu da kendilerini daha güçlü hissetmelerine neden oluyor tam da bu nedenden minyon kizlar onlara daha çekici geliyor
Sadece minyon değil minyon ve guzel olanları seviyorlar her minyon değil aynı şartlardaki uzun boyluyada hayır demiyorlar guzel istiyorlar kısacası
Kadın da zengin ve yakışıklı üçgen omuzlu ve kaslı seviyor
@nickname71 zengin isteyen erkekte var iki cinste de karşılıklı duygular kişiden kişiye değişen öncekiler kimi tipi kimi parayı kimi karakteri umursar evlenirken üçüncüsü diğer hepsinden daha onemli
Evet size katılıyorum genellikle karakteri konuşuruz ama gider hayırsız ı seçeriz bu böyledir
@nickname71 doğru kadında da erkekte de yanlış kişilere aşık olabiliyoruz ask ota b.. anladin
Kime konacak acaba 🙃
Mini minyon milyar milyon kadınlar hayır daha çok ilgi görmüyor
minyon hanımlar daha bir çekici gelmiyor değil :))
ama bir kadından hoşlanma sebebim sadece boyu olamaz:)
10 yıl önce kadın dediğin minyon olur dedim 3 sevgilimde 170 boyunda oldu. Ben artık büyük konuşmuyorum. 😂
Belki saçma gelicek ama minyon kızların yüzü hep çok güzel oluyor uzun kızlar da çirkin oluyorr gibii. İstisnalar var tabi.
Çoğu türk kızları çok kısa uzun istiyoruz diye ağlıyor ama içten içe minyon hastasılar.
Minyon candır ama yinede herkes gönlüne uygun olanını seçsin🙄
Ben uzunum yanında da boylu poslu tercihimdir ki çocuğum gibi durmasın
Doğrudur. Minyon kızlar tatlıdır. Bu değişmez bir fact. Aksini iddia edenlere itibar etmeyiniz.
Bu erkeğin beden ölçüleri ve beğenisine göre değişir.
erkekler minyon kızlara biraz daha düşkün oluyor bazı erkekler :
NEFES ALSIN YETER AGA diyor
seçkin ablamızın kendisi de minyon olduğu için (galiba) öyle diyov olabiliv ama yok öyle biv şey
Kesinlikle çıldırıyorum özellikle de göz kırpıp alt dudağını ısırırsa erir giderim orda
Bende fazla ilgimi çekmiyor. Daha çok boyuma yakın veya boyumdan 2-4 cm uzun olanlar ilgimi çekiyor.
Sadace benim gibi kısa boylu erkekler mecbur kaldığı için minyon kız sever
Boyunuz kısa herhalde
Çoğu 23 yaş altı ilişkilerde aşırı kısa kız aşırı uzun erkek ilişkisi sosyal medyada ünlü oldu.
Tabi dışarıda bundan esinlenenler var ama çabuk bitiyor.
Evet sosyal medyada 1.80 den kısa erkeklere itici diyorlar.
1.80 den kısa erkekler erkek değil diyorlar.
Sosyal medya üyeleri çok rencide ediyor kısa boylu erkekleri bu yüzden çok sinirliyim ve kompleksim oluştu.
Eger mutlu olucaksan söyleyim sosyal medyada kimse kısa boylu erkekler kadar rencide edilmedi.
Ne zaman minyon bir kadın görsem çıldırmadan duramıyorum. shhs
Kadinin uzunu sokakata kisasi yatakta makbuldur derler🤭🤭
şu carla ablamız gibisini bulursam boyu 1.10 olsa bile umursamam dsfdsfd
Minyon kadınlar candır ya ben öyle 1.90 boyunda olmadığım için mini minnak kadın seviyorum 😂
Tatlı duruyor bence kimisi tatlı küçük Sever kimisi olgun kadın sever

Dünyada bu kız gibisi yok bellammm❤️💗💕
Bana uzun kızlar görkemli geliyor daha çok kendilerini belli ediyorlar bazen ben bile düşüyorum
Hangisi bakarsa o ilgi görür. Erkeklerin seçici olduğunu falan sanıyorsunuz ya. Ne bulursa işte.
Evet şu an çıldırıyorum telefonu o duvardan o duvara vuruyorum. Te allaam
Ne minyon ne uzun hangisi güzelse o ilgi görür 😄
Hayir uzun boylu olanlar daha cok ilgi görüyor
Yavşadıkları aygırlar tarafından daha pratik bulunmaları o anlama geliyorsa öyledir herhalde...
Erkek olsam cildirmam sahsen 2 gr birseyler🥴
Bence ne kısalık ne uzalık canısı güzel suratın fiziğin yoksa boy pekte etki etmez bunlar gerçekler
Minyonum ama anca lafta minyon seviyorum derler reelde hepsi uzun kız istiyor
Benim için farketmez güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olsunda gerisi mühim değil
Bu fotoğraftaki carla değilmi ben mi öyle sanıyorum
Hayır diyen yalancıdır. Yemekte kimyon kadında minyon 😋
160 cn altı kadın ilgi görmez. Tercihim 160 üstü. Bir de balık etliyse 1 0 öndedir.
Milyonlar daha çok ilgi görüyor
Erkekler nefes alan herseye çıldırıyor
uzun kızlar daha çekici tabii ki👺
Seni yemişler, ata binmek varken, sıpayı kim ister
Yalaağn yok öyle bişey
Herkesin kendi tercihi.
Yemekte kimyon kadında minyon
170 üstü makbul kardeşim.
Güzel olan ilgi görüyor. Boy falan fark etmiyor.
Benim açımdan öyle bir durum söz konusu değil.
Milyon kızlar benim için hep bir artıdır
Napiim iki çift sohbet edemediğim insanı
1.70 ben uzun kadın diyorum
Minyon kadınların kendine has çekiciliği var
Minyon dedin bak eridim ben şu an, akıyorum bile.
bazısı gercekten cok tatlı
Minyon var minyoncuk var
Daha iyi sevişiyolar :D
Minyonunda bi adabi var sfsfs
Hayır kalıpli severim
Şahsen ben seviyorum yanı 😂
Çıldırmıyoruz ama bazıları cidden çok hoş oluyor
Daha. Güzeller daha iyiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?