Ya bu kızlardan şu uygulayı kullanan bir erkeğin nefret etmeme şansı yok. Her fırsatta erkeği gömme çabaları yok aşağılayıcı sorular, kızın biri erkekleri itin popon sokuyor soruda diğer kızlar gelip evet haklısın bence de falan yazıyor. Ya kızlar kusura bakmayın da uzak durun şu mk erkeklerinden o zaman ne bu karın ağrınız yani. Hepsiden gizliden yazıyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tüm yıllarım abaza şerefsiz erkeklerle yaşamaya Maruz kalmakla gecirsemde erkek düşmanlıgım yok feministim karakterin cinsiyeti yoktur
Bu sitede adam asgari ücret alıyor diye aşağılandı üç kuruş etmeyen kızlar onun erkek olmadığını iddia ettiler böyle erkek mi olur dediler. Bahsettiğim şeyi anlayabildin mi
Parayla adamlık olsaydı mesleği olan zengin olan her adam karekterli olurdu öyle erkek cennet o harcadıgı kurusu kendi el emeği teriyle gecmesi
Ya bunun karısı erkeği de yok da işte ezilen hep garibim erkekler oluyor. Bana Allaha şükür kimse hiçbir konuda bir şey diyemez de. Neyse görüşün için sağol
Böyle kadınlar erkekler oksijen israfı bu anlattıklarından erkeklerde var kadınının mesleğinden mğca ettiği hayatından işinden utanan asagılayan da
Evet de yüzdelerini ben çok iyi biliyorum bir taraf yüzde 80 Ken bir taraf yüzde 20. Bu arada dol israfı oldukları doğru
Doğrudur
Yıllarca abaza erkekle yaşadım ne demek erkekler yurdunda mı yaşadın
Hayır kendi hayatımda yaşarken yüzlerine görmeye mecbur maruz kaldıklarım yarısı hepsi abaza şerefsizdi
Sktr et boş ver hayatını yaşa
Beni ilgilendirmez benim erkeğim var o benim hayatım
Mutluluklar🌼
Teşekkür ederim 🤍
Valla bu kız milleti erkeklere düşman fakat profiller de erkek takip ediyolar herkesi aynı torbaya koyup birde erkek takip etmeleri yokmu. d biri Kore fanı erkek takip ediyor kanka siz bu dünyaya fazlalıksınız keşke geberseniz
Bu uygulamayı kullanan bir kızın erkeklerden tiksinme ihtiamli de yok.
Hem cinslerin erkeklere köpeklik yapıyor hanım efendi tiksineni görmedik daha
Aslında bu uygulamanın kızlarını savunmak istemediğimi fark ettim ben öyle değilim NSNWNAMWNWMM
Yani bence kendilerine yapıyorlar kimseye bir şey olduğu yok. Savunulacak bir yanları da yok. Ama aralarında çok kaliteli kızlar var biri de senmişsin onu anladım.
Eyvallah sağol kardeşim nfnememmeme
Yaşın kaç lan senin kardeşim diyorsun velet kız 😄
ABİYİM OLM BEN ABİ
Abi derim abin değilim ben senin diye kızarlar kardeşim derim abin yaşındayım diye kızarlar ne diyim ben şimdi NDMSMAAMAÖAÖA
Tamam sen ne diyorsan ben o olurum kendine iyi bak 🌹🌹
Sağol abi sende iyi bak kızlardan da nefret etme ya ağırıma gidiyor vallahi
Yok canım ben ne nefret etcem ama burada genç kardeşler var kadınları düşman belliyorlar ben bunu fark edebiliyorum. Aslında ben nefretimi değil üzüntümü dile getirdim.
İyide burdaki insanların amacı ya gerçekten soru sormak ya da cinsellik. Sadece kadınlar değil ki genel kitle kötü. Ben ilk uygulamaya girdiğim zaman çözemediğim için hesabın kapatıldığını bilmiyordum 2 3 tane erkeğin malum yerleri direkt resim olarak atılmıştı bile. Yani kısaca burdaki kadınlara bakarak bir yargıya varıp üzülemezsin.
Neyse sen beni anlamadın bende de anlatacak enerji yok. Hayatta başarılar 🌼