Kendinize daha mı güvenirsiniz yoksa dışarıdan gelen geri bildirimlere daha mı açıksınız?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır ben önem vermiyorum.. benim için sadece sevdiğim insanların düşünceleri ve onların eleştirileri önemli.. sevmediğim ya da beni çekemeyen kıskanan insanın düşüncelerini umursamam bile.
Dışarıdan boş söylemlerse dikkate almam. Ama değer verdiğim ve fikirlerine güvendiğim, gerçekten iyiliğim için tavsiye veren biri olduğunu biliyorsam dikkate alırım, yeri gelir uygularım. Ama genel olarak kendi kararlarımı kendim verir onu uygularım. Kendime güvenirim en çok.
Teşekkür ederim☺️
Rica ederim 🌺
Şöyle bir tartarım, bakarım. Bana çok ters bir şey dense bile 'acaba gerçekten öyle mi' diye kendimi sorguladığım olur. Ama hakaret içeren ters bir şey varsa kale almam
Eğer benimle ilgili problemleri varsa bu onların problemidir
Cevap
5Cevap
Değer verdiğim insanların dediklerine alınabilirim ancak benim için önemsiz insanların dediklerine kulak asmam ve önemsemem
Başkalarının benim hakkımda konuşmalarını önemsemem ama ister istemez etkilenebiliyorum.
Peki beyefendi beycim sjsjsj
Kötü eleştiri ister istemez canımı sıkar ama belli etmem, o eleştiriyi ölçer tartar yanlışımı eksiğimi düzeltmeye çalışırım.
Sevdigim biri ise ve beni sevdiğini biliyor, iyiliğimi düşündüğüne inanıyorsam önem veririm , gerisi faso fiso aldırış etmem..
Söyleyen kişi önemli benim için. Her hangi bir kişinin söyledikleri umurumda olmaz beni tanıyan bilen insanların söylediklerine önem veririm sadece.
Gerçekten beni tanıyan bilen birileri ise önem veririm. onun dışında yok.
Sevip değer verdiğim biriyse önemlidir. Gerisinin bir hükmü yok..
Yaş aldıkça aklıma yatarsa söyledikleri önem vermeye başladım kim olursa olsun.
Yok umursamam, zaten kendi kendimi yeteri kadar eleştirip övüyorum. Dışardakiler sırasını beklesinler.😄
bir lafa bakarım laf mı diye bi de söyleyene bakarım haddi mi diye
Umrumda degil kimse saldim
Kimsenin ne dediği pek önemli değil
Umrumda değil
Umursamam
Çokta unursamam
Sıfır
Eskiden çok önem verirdim şimdi %4]
%40
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?