Çalışmıyorum şu an ve bu yüzden kendimi başarısız hissediyorum. Sizce başarı işte çalışmakla mı ölçülebilir? Yani doğru mu hissediyorum yoksa kendime işkence mi yapıyorum? Herkes mi böyle bi ben kaldım gibi geliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok yeterki boş durma. Kendini sürekli geliştiren insan her zaman iş bulabilir çalışabilir. Asıl çalışan insanın şansı zordur. Çünkü çoğu çalışma hayatının stressinden yorgunlugundan üniversite okumaz basit bir hobi bile edinmez. Bazıların sosyal hayatı bile yoktur. Bir de o işte 20 yıl emek veriyorsun çıkmak durumunda kaldığında hiçbir yer harcadığın 20 yılını görmeyecek. Sadece o işe bakan baska firma umursayabilir fakat 25 yasindaki tecrubesiz birini almak 45 yasindaki 20 yillik birini almaya göre daha mantıklıdır. Başarıyı çalışmakla ilişkilendirdiğin için şöyle özetlenebilir. Kendi işinin öncüsü ya da patronu olmaktadır…
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası da öyle tabi haklısın
En İyi Cevaplar
Başarı birçok farklı şekilde ölçülebilir. Çalışmak önemli bir faktör olabilir, ancak başarı sadece çalışmakla ölçülen bir şey değil. Başarı, kişinin kendi hedeflerine ne kadar yaklaştığına, potansiyelini ne kadar gerçekleştirdiğine ve mutlu olduğu bir yaşamı nasıl inşa ettiğine bağlı olarak değişir. Başkalarının standartlarına uymak yerine, kendi değerleriniz ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek önemlidir.
00 Yorumla
Başarı sadece çalışmakla ölçülmez. Başarı her bireyin kendi hedeflerine ve değerlerine bağlıdır. Çalışmak elbette birçok alanda başarıya ulaşmanın bir yoludur ancak başarı kişinin mutluluğunu memnuniyetini ve kişisel gelişimini de içerir. Her bireyin farklı bir tanımı ve yolculuğu vardır. Önemli olan kendi hedeflerinizi belirlemek ve onlara ulaşmak için size uygun olan yolu bulmaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. 100 bin borcu olduğu için intihar etmeyi düşünen arkadaşım vardı. Hala var. Şimdi ise hayatı düzeldi. 4 yıl önce muhteşem hayatım vardı. Ardından çöküş dönemine girdim. Şimdi tekrar çıkış yaşıyorum.. İnsan oğlunun hayatı borsa grafiği gibidir. Tavan tavan giderken taban taban çakılır.. İsyan etmeyip doğru zamanı beklemek lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Demek ki hâlâ umut var
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
48Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbence kendinizi sevin. başarı çalışmak demek değildir
00 Yorumla Hayat sonsuz bir öğrenme yolculuğudur. Hepimiz insanız ve bu dünyaya insan olmayı öğrenmeye geldik. İyi veya kötü, olumlu veya olumsuz, doğru veya yanlış, hata veya esas yaşadığımız her olay bize bir deneyim kazandırır ve hayatı biraz daha öğretir. Başarı olarak algıladığımız şeyler kişiden kişiye değişebilir ve bence başarının 'çalışmak' gibi tek bir kısır parametresi olamaz. Yani 'çalışıyorsan başarılısındır' diye tek bir başarı parametresi olamaz. Başka canlılarla empati kurabiliyorsan, yeri geldiğinde ve senden yardım istenildiğinde elinden geleni yapabiliyorsan, dünün bugününden bir mikro seviye bile olsa farklıysa, bir markete girdiğinde kasadaki kişinin de insan olduğunun bilince olup önce onunla selamlaşabiliyorsan, otobüse bindiğinde otobüs şoförüne iyi günler/ iyi akşamlar dileyebiliyorsan bile başarılı sayılırsan... Bu ve bunun gibi zilyon başarı parametresi vardır hayatta. Bence toplum çoğunluğunun kabul ettiği genel ve kısır parametreler yerine, 'insan olma' yolculuğunda geliştirdiğin güzel karakterine odaklan. Eminim kalbi güzel bir insansındır ve bir çok güzel ve özel davranışların vardır. Başarının tek bir kriteri olmadığını asla unutma.
11 Yorumla
+1 yılBaşarısız olduğun konu bu devirde Üni okumak şu an çalışmaman başarısızlık değil bu devirde yüksek okul okumanın yan etkileri Lise sonda bir kuaföre girip manikürcü olsaydın şu an üniversite mezunlarından çok kazanırdın Hatta 6-7 yıllıkta bir birikimin olurdu Yani demek istediğim suçu kendinde arama 30 yaşına gelip de atanamamış öğretmenler var ülkemizde halen Tamirci Çırağı kadar maaş alan Avukat ve mühendislerimiz var İnanmıyorsan araştır 25-30 bin lira maaş alıyorlar Hakkımızda hayırlısı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Ne yazık ki öyle artık
+1 yılBaşarı bence hayatını yoluna koyduğunda gelen mutluluktur. Kimi kariyerde bulur. Kimi mutlu bir yuva kurar orada bulur. Kimi kendi düzenini kurmak ister. Kimi zengin olmak için girişimcidir. Yani herkes bi amaç doğrultusunda kendine veya sevdiği birine maddi manevi yatırım yapar.
Senin başarı ölçütün nedir? Seni mutluluğa ve oradan basariya ulaştıracak yolunu hayal et, cevap orada gizli.01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun da işte bazen etkileniyorum söylenenşerden. İnsanlar herkesi bir kalıba sokmaya çalışıyor ve girmeyince suçlu oluyorsun ve kimse arka planı görmüyor. Üzücü..
Hiç çalismadin mi çalismak mi istemedin? Bence bir yerden başla çalismak ozguveni arttırır kendi kazandiğini harcamak çok iyi bişey kimseye hesap vermiyosun. Kucuklugumde hatirliyorumda bişey aldırmak için kork takla atardık neden aldın niye aldın diye sürekli başımızda olurlardı. Ben de birçok işe girdim çiktim bu da başarısızlık değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştım aslında çok uzun süreler değil ama boş zamanlarımda biraz. şu an daha fazka boş zamanım var fakat bu sefer de içsel olwrak karmaşalar başladı o yüzden çalışma hayatını ertelemiş oldum ama bunu çözmeye çalışıyorum kendimi zorlayarak
Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Kendine ait ortaya koyabildigin birsey varsa basaridir. Koyde yasiyorsundur kendine ait bahce yapabilmissindir basaridir. Bir yardim kurulusuna katilmissindir basaridir. Basari kendini mutlu hissedecegin seyi disari aktarabilmek ve bu yolculuktan zevk almaktir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışmak başarı mı bilmem ama kendi paranı kazanmak en büyük özgürlüktür, ülke şartlarında ayrı eve çıkmak, kira ödeyip geçinebilmek tek başına çok zor biliyorum, ancak bir yerden başlamalı ve çalışmalısın, ben de işsizim iş arıyorum, yaşımız fazla ilerlemeden hayata bir yerden tutunmalıyız, 30 yaşımızda sıfırdan başlamak mı yoksa şu zamanlarımızı değerlendirmek 30 a geldiğimizde vasıflı bir insan olmak mı? Kendini başarısız hissetme, çabala sen yeter ki illaki olur, her şey gönlünce olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim hepimizin istediği olur hayatında umarım
+1 yılSadece şu an mı? Çünkü bazı dönemler insan işsiz kalabilir ve kendini gereksiz biri olarak görür. Başarı sadece çalışmakla ölçülemez ama bu hayata ne gibi farklılık getirdiğinle ölçülebilir. Oğuz Atay bile öldükten sonra değeri anlaşılmış biri.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu dönem çalışmıyorum evet. Biraz durmak istedim ama bi yönden de kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
Bu sürecin geçici olduğunu kendine hatırlat ve daha enerjik bir şekilde sahalara döneceğini düşün öyleyse 😉
+1 yılBasari bizim toplumda daha cok somut algilaniyor. Sebebi bu bence. Bakildiginda rahatina duskun amacsiz biri gibi gorunuyosun Şu an evet uzgunum.. Ama ic dunyani ve ozel hayatini bilemeyiz. Belki kendin icin harika seyler basardin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın içi bilemiyor kimse
+1 yılHayalperest gibi konuşmayın , soruyu anlayın ilk.
İyi insanlıkla ne alakası var , evet başarısız hissediyorsun , çünkü hislerin gerçek.
Aksine ikna et kendini , yoksa kurtulamazsın.08 Yorumla
Soran+1 yılBaşarısız olduğumu kabul ettikçe daha da dibe iniyorum bi bataklık gibi
- +1 yıl
Soruyu anladım baska soru? Hayalperest olmaylada alakası yok, basarmak demek calısmakla esdegermıdıe? Sorunun ozune bakın o halde? Calısmadıgı ıcın kendını bunu kıstas alarak elestırenler var bı ınsanın hayatta basarılı olması ıcın calısması mı gerekır? Basarı dedıgınız seyın karsılıgı nedır sızde?
- +1 yıl
Biliyorum , bildiğim için söylüyorum.
- +1 yıl
@Disiaslanımben Psikolojik baskıdan bahsediyor , Şu an başarsada kendini başaramamış görecek.
- +1 yıl
Sorun bu ıste bende bunu dıyorum, basarı kıme gore nedır? Iyı bı ınsaat ustasına gore basarı baskadır ev hanımına gore baska. o yuzden genelleyemezler. Bu arkadas acısından ıs bulmak basarı olur ama sımdılık yarın obur gun bunun ustunede baska bısey ekleyp yıne elestırecekler sorunu kokunden halletmek gerekır bazen. Kendı hayatında kendını degerlı gorup ne ısterse onu yapmalı elstırıler herzaman ınsanı gelıstırmez olumsuzluk artınca cana duygusu azalır. Basarı kendısı ıcın ne once ona onem vermelı
- +1 yıl
Sana bana göre o öyle , arkadaşa göre değil. Daha neyden bahsettiğimizi bile eminim anlamadı. Çok yolun başında anladın mı? Sen ben Master yapmış olabiliriz
- +1 yıl
Bu yollardan gecmek ıcınde onemlı olanın ne oldugunu bılmesı gerekır
Soran+1 yılDemek istediklerinizi anlıyorum ve kendime de değer veriyorum ama bu konuyu düzene sokamadığım için sıkıntılar yaşıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bizim toplumumuzun yaptığı en büyük hatalardan birisi bu. Büyük bir çoğunluk başarıyı iş-meslek ile ölçüp ona göre yargıda bulunur. Apt*lca ve komik kcksmfc
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle ama sürekli bu konuda yargılanınca insan bi üzülüyor ve sorun benmişim gibi hissedebiliyor bi zaman sonra
+1 yılBence böyle düşünme zaten kendine uygun seveceğin bir iş bulduğunda çalışacaksın severek yapacaksın belki iyi ki beklemişim diyeceksin hayat ne getireceği belli olmaz. Bi de gözlemlerime göre dış çevreyle kendini kıyaslama veya onları dinleme hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım vardı
- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılBaşarı çalışmakla ölçülür tabiki neden dersen kendi kendine yetebiliyorsan eğer başarılısın demektir. Özellikle bu devirde kendi kendine yetebilmek çok zor ve yetersen çalışırsan başarılısın 🤙🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet
- +1 yıl
😊
gençken bu zamanlarını değerlendir birşeyler elde etmiş birine danış arkadaşlarımdan tıp kazananlar var 1. sınıf olmalarına rağmen çok saygın konumdalar kariyer çok önemli tabi onu ilahlaştırmadığın sürece
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılHerkes başarılı olmak zorunda da değil. İyi bir kariyer başarıdır, iyi insan olmak, sevilmek de öyle. Hayatı istediğin gibi yaşamak da başarıdır. Kendine zaman ayırabilmek hatta uyuyabilmek bile başarıdır.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır çalışmak başarı değildir çalışmak sadece kişisel ve genel ihtiyaçların karşılanmasını sağlamak için uygulanan modern kölelik şeklidir basari hedeflerine hayallerine ulasmaktir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜniversitemi ikincilikle bitirdim ama çalışmıyorum nedeni ise öğretmen atama azlığı topluma göre başarısızım ama kendime göre asla değilim. Kimin ne düşündüğü umrunda bile değil senin de olmasın.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🙏🏻✨
24 yaşındayım ve evet bence başarı çalışmayla kendi ayaklar üzerinde durabilmeyle ölçülür kendim şu an iyi bir üni ve bölümde okuyorum ama hala ben de aileme muhtacım.
00 YorumlaGeçinmeyi dert etmiyorsun ama çalışmamayı bir başarısızlık olarak görüyorsun., önce kendine dürüst olmalısın. Yaşını doğru yazmayla başlıyabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıl25 diye yazmışım işte
Bir kadın her zaman ekonomik özgürlüğünü alıp ayaklarının üstünde kimseye muhtaç olmadan durabilmeli,
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Soruyla ne alaka?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bir yerden başlaman lazım ister inan ister inanma bir şekilde başlaman lazım ne olursa olsun sonrası çorap söküğü gibi gelecek ve sende açılacaksın durum bu düşünme fazla akışına bırak ve devam et.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kendimi bu yönde motive etmeliyim belki de
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle sen başladığında zaten yolda bir şeyler sana gelicek emin ol
Hergün plazalarda binlerce insan ise gidip geliyo sence hepsi basarili mi? basarı ne ile ölçülür kazanç ile emek ile patronlar sermayeyi koyduğu için sen başarılı olursun kaymagıni o yer elinde ne var 30 40 K maaş seni basarili yapr mi hayir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılyo zaten kimse basari olsun diye calismiyor ki mecbur olmakla calismaya baslaniyor sonra da bazi sanslilar keyiflerini suruyorlardir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana göre başarı kendini aşmandır. Boş durmak iyi bir şey değil. Düşünmek bile Bir iş. Kendine bireyler edin
00 Yorumla
+1 yılBaşarı sadece çalışmayla veya zekayla veya iyi olmayla ölçülen bişey değildir başarı varılacak bir yer değil uzun süre yürünecek bir yoldur
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak özsaygı için önemli ama kimsenin kadınlara çalış diye baskı yaptığı yok. Bu zamanı kendi kişisel gelişimine ayırabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyı bı ınsan olmakta basarıdr, ıyı bı ogretmen ıyı bı temızlık gorevlısı ıyı bı anne baba olmakta basarıdır bunun kıstası ılla bı ıste calısmak degıldır
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdeki herkes bu konuda beni yargılıyor ve kırıyorlar. Bu tavıları yüzünden hayatımdan çok insan sildim ama dedikleri kafama çok takıldı maalesef
Cevap sahibi+1 yılCalıssan da bu kadar mı basardın derler kıyas bıtmez. Sen kendın ıcın cabala gerısı bos. herkesın yasantısı basarısı da basarı olarak gordugu seylerde farklıdır hangısının karsılıgını vermeye calısacaksın.
Başarı dediğin , neler başardığındır, eğitimini verimli geçirmendir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Hayır başarı çok parayı kendini yormadan helalinden nasıl kazanabilecegini bilmekle ölçülür bence
10 Yorumla
+1 yılParasız kalırsın başarı ülkemizde ceh@let sebebiyle para iş evlilik anne olmaktır.
10 YorumlaOturarak ve hiçbir şey yapmadan nasıl bir başarı elde etmeyi düşünebiliriz ki 🤔🤔🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de çalışmıyorum çalışmadığım için de Allah'ın izniyle ABD'ye yarın kaçak gideceğim
Hiç üzülme eğer burada yapamıyorsan yurtdışına git03 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim de kaçak olarak nasıl gideceksiniz valla ben de artık tek çareyi o olarak görmeye başladım
Soran+1 yılYolları varsa duymak isterim😀
Cevap sahibi+1 yılBiz şu anda Mısır'dayız Mısır'dan Brezilyaya oradan da Meksika'ya gideceğiz şebeke ile anlaştık
+1 yılNasip işi bir iş düşünür kendi işini yaparsın bakmışsın yürümüşsün
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bugün çalışmazsın, yarın çalışırsın; nolmuş yani… Kendini iyi hissediyorsan sıkıntı yok demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çalışmıyorum inanki çalışmak içimden gelmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBu aralar benim de öyle psikolojik olarak bitik hissediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabii ki çalışmakla ölçülür, başka neyle ölçülecek? İş bulup kariyer yapamıyorsan onca sene okula gidip dirsek çürütmek başarı değil zaman kaybıdır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben de işsizim kendimi hayatta yetersiz güçsüz başarısız hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun peki? Sürekli anneden babadan eşten para istemek nereye kadar? Ben rahatsız olurdum bu durumdan
03 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum zaten. İstemiyoruö ailem kendi veriyor belli miktar o şekilde geçim sağlıyorum şu an
- +1 yıl
Anlaşıldı kendine yeterince değer vermiyorsun
Soran+1 yılYoo veriyorum
+1 yılHyatta kalbilmekte bir başarıdır çalışırsan ekonomin özgür olur ama uyarsan özgürlük bba ya da annenin cep ve cüzdanına bağlı kalır
00 YorumlaBence iş aramayı dene, pes etme. Ben üniyi bitireli 1yıl olucak neredeyse, ve yeni iş buldum
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı olsun umarım istediğin gibi olur ♥️
Başarı insanın elde edebileceği tüm kazançlarla olur
10 Yorumla
+1 yılBaşarı çalışmak olmasa da hayatta bunu yaptım diyebilmektir böyle bir şeyin varsa başarmışsındır
10 Yorumla
+1 yılYani ne yaptın bu zamana kadarını bilmeden başarını ölçemeyiz…
00 Yorumla
+1 yılBen de 21 yaşındayım açıktan okuyup iki gün aile yerinde çalışıyorum ama mutlu değilim
00 YorumlaBasari hayatini devam ettirmektir..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılİnan yaparsın neleri becerin yeteneğin var düşün
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılekonomik özgürlük başarıdır
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yok ama çalışmadanda yemek yenmez ki
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Kimseye muhtac olma yeter
00 YorumlaÖyle olsa bu kadar işsizlik olmazdı
00 Yorumla
+1 yılBaşarinin anlami nedir öleceğin bi dünyada
00 Yorumla30 yaş üstü olup çalışmayan da var. Kendini ezme.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBaşarı kendine koyduğun hedefe ulaşmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl geçiniyorsun peki
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem para yolluyor o şekilde
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar böyle gidecek
eee herhangi bir başarın var mi?
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmıyor musun
Çalışamıyor musun?04 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyorum şu an psikolojik bazı sebeplerden ama halledicem
- +1 yıl
Özel konu değilse paylaşır mısın?
Soran+1 yılÖzel değil tükenmiş hissediyorum ve iş seçemiyorum neyi seçsem aklım başka seçeneklerde kalıyor ve sanki diğer yerlerde daha mutlu olacağım gibi geliyor. Bunların hepsi birleşince de elde 0 kalıyor ve bi adım atmamış oluyorum
- +1 yıl
Peki nasıl bir işin olmasını istersin
Seni nasıl bir iş motive eder
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe ile ölçülür basari, evde oturarak olmaz
00 YorumlaUniverste okudunmu
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum evet
Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. nasi gwciniyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem para yolluyor
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 25 yaşındayım şu an çalışmıyorum. Başarı çalışmakla mı ölçülür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler