Ben küsmem, görüşmeyi azalttğım insanlar olur. Bu zamana kadar 2 kere aynı kişiyle görüşmey azalttım, birisinde kendi babası vefat etti kıramadım eskisi gibi oldum. Diğerinde de ortak arkadaşımızın babası vefat etti onun cenazesinde özür diledi de eskisi gibi olmaya karar verdim. YAni hiç bir şey olmasa bile kişinin kötü gününde küslük olmaz. Eski dosttan düşman olmaz mantığı ile en azından. Zaten görüşmeyi kestiğim dönemlerde de onun hakkında konuşurken iyi konuşurdum. SOnuçta karşında ki çalıp çırpmıyor ahlaksızca ya da geri dönülmez hatalar yapmadığı sürece konuşmasan bile kötülemek olmaz.
Ben küs kalmam sadece iletişimi azaltırım. Karşı taraf küslük olmuşsa kendisi küsmüştür ve iletişim sonlanmıştır. Küsmek çocukça geliyor. Yapılanı unutmam kin tutmam ve hazır hissettiğimde de olayı ve kişiyi içimde affeder kendi ruhumu özgür bırakırım bunu yaparkende😌🕊️
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Helal olsun sana be aslansın aslan keşke benim eski arkadaşta böyle yapsa barışsak 🥲
Benim bir arkadaşım var 3yıldır konuşmuyor benimle ben bu kızın gönlünü nasıl alabilirim sence saçma bişeyden küstü bana tamam yaptığım şey kötüydü ama sence nasıl barışabilirim
Yaptığın olay çok büyükse affetmemesi normal küçük olaysa da kişi kendi içinde serbest bırakmalı. Sana önerim insanların ne düşündüğü pek önemseme herkesi mutlu edemezsin.
Soran
+1 yıl
Çok büyük değil biraz afedersin cinsellik içeren bişeydi seni arzuluyorum demiştim ona özür dilerim dedim defalarca ama kabul etmedi
Küsüp görüşmeyi bıraktığım insan oldum. Ama maalesef eski yakınlık olmuyor barışırsan. Barıştığıma pişman oldum. Küsüp barışırsan yine iletişim kesiliyor, aran soğuyor bir şekilde.