Belki buna siz sebebiyet veriyorsunuz, belki de karşıdaki kişi...

Belki buna siz sebebiyet veriyorsunuz, belki de karşıdaki kişi...
Neden konuşmayı bitirdiğim de önemli burada.. eğer yalan söylediyse hakkımda iftira dedikodu yaptıysa ya da bana ihanet ettiyse veya kötülük yaptıysa.. ben kötü ayrılırım.. onu affetmem ayda bir daha hiç bir şekil de iletişim dahi kurmam ama bunların hiç biri olmadıysa da o zaman kötü ayrılmam
Ayrılık ne kadar saygılı biterse bitsin gönül kırgınlığı yaşanıyor maalesef. İletişimi keserken kırdığım insanlar olmuştur ama üslup bozukluğundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Kırgınlıklar sebebiyledir bu kötü ayrılık. Onun önüne geçmek de karşındakinin iletişimi nasıl kopardığına bağlı. Çünkü bu konuda kendimden şüphe duymuyorum.
Konuşmayı bitirdiğim insanlar ile illaki kötü ayrıldığım anlamına gelmez. Düşüncelerim fikirlerim uyumuyordur hareketleri tavırları hoşuma gitmiyordur o yüzden konuşmak istemiyor olabilirim bunu yaparken de bunu kırmadan dile getirebilirim illaki bir şey biterken kötü bitmesi gerekmiyor
Cevap
8Cevap
Kötü ayrılmamak için elimden geleni yaparım.. Çünkü dünya küçük illaki bi yerde karşılaşma ihtimali var yüzümüze bakacak yüzümüz olsun hiç değilse
Evet çoğuyla kötü ayrıldım ama hiçbirini neredeyse hatırlamıyorum bile sjzjsjsj
Biri beni kırsa ben onunla küserim rehberimden noyu silerim , bir teyzeyi sildim öyle
Konuşmayı bitirdiğim insanlar oldu ama sonu kötü bitmedi. Hır gür seven biri değilim
Eyimden geyeni yapayım ama hey jaman iyi bitmiyoy
Kötü olmayı seçmem genelde ama gerekliyse kötü de olurum
Sen miadın doldu bizim masada sana sandalye yok diyip gayet medeni şekilde reçetesine yol yazarım istedikleri kadar alabilsinler diye.
kötü ayrılmam genelde karşı kötü değilse kendi kötü ayrılır
Ben iyi ayrılmaya çalışırım ne olmuş olursa olsun ama genelde iyi olmuyor, karşı taraftan aynı dönüşü almıyorum
Her zaman değil
Mantıklı ve sakin bir şekilde ayrılmak en güzeli
Evet kötü ayrılıyorum.
Konuşma bittiyse umrumda olmaz artık o benim
Bittiği yerde kalır öyle sonra yok olur gider
Hayır kötü ayrılmam
Bazen kötü ayrılırım
Hayır
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?