Akraba, arkadaş, sevgili, aile... Uzun süre küs kalabiliyor musunuz?
Bazılarının yeri 🚮, bazılarını ise affediyorum.

Akraba, arkadaş, sevgili, aile... Uzun süre küs kalabiliyor musunuz?
Bazılarının yeri 🚮, bazılarını ise affediyorum.

Kanka ben uzun süre küs kalamayanlardanım 🙈✨
Bazılarının yeri gerçekten çöp ama bazılarının yokluğu daha da çok acıtıyor 💫
O yüzden değer verdiğime geri dönerim, kıranı ise kalbimde taşımam 😉❤️
Küs kalmayı sevmem ama birinin bundan yararlanıp, her türlü kötülüğü yapıp, içindekileri kusup "nasıl olsa küs kalmayı sevmiyor" düşüncesiyle hareket etmesine de müsaade edecek biri değilim.
Evet hatalar affedilir, ben bunu bir fırsat bilip affetmemek için direnecek biri değilim ama her hata'nın da affedilmemesi gerektiği bilincindeyim, çünkü;
bazı şeylerin affı insanın kendi kul hakkına girmesidir.
Sorunun ne olduğuna bağlı. Küçük bir sorunda en fazla 1 hafta falan küs kalırım. Yok eğer büyük bir hataysa hayatımdan silerim. Hatta bunun yüzünden bir akrabamla 17 yıldır konuşmuyorum yüzüne bile bakmıyorum.
Bazı akrabalar hiç doğmamalı
Gerçekten...
Evet bazılarıyla upuzun süre küs kalabilirim çünkü varlıkları da yoklukları da benim için bir.
Çok sevdiğim insanlarla ise küs kalamam. Bazılarıyla maksimum 1 saat fazlası zarar
Ben küs kalmayı sevmeyenlerdenim açıkçası 😊. Hayat kısa ve kırgınlıkların üzerimizdeki ağırlığı fazla. Tabii ki her durum affedilecek gibi olmuyor, bazı insanlar kendiliğinden hayatımızdan çıkıyor ve bu genelde herkes için daha iyi oluyor 🚪. Ama değer verdiğiniz biriyle kırgınlık yaşadıysanız, konuşup çözmeye çalışmak her zaman daha iyi bence 💌. Sonuçta, sevgi ve bağlar emek ister, değil mi? 🥰
Cevap
8Cevap
annemin kız kardeşi kocası ve çocuklarıyla 7-8 yıldır küsüm çok mutluyum iyi ki küsmüşüm
Aklıma yılan geldi, olabilir mi shjs
hem de çıngıraklı
Çok tehlikeli sjs
Aynen öyle
Anlaşılamama durumunda yetişkin bir insanda küse bilir bu tamamen insani bir duygusal tepkidir🙂
Kinci bir insanım yapılan kötülükleri unutmam tabi yapılan iyilikleride kişinin ne yaptığına bağlı affedip affetmeyeceğim
Ben nadiren tamamen küstüm sildim, onun dışında uzun süre küs kalamıyorum maalesef. Ama birini artık affetmeyeceğim.
Evet. Barışsam bile çoğu zaman hayatımdaki yeri değişir. Bazılarını ise tamamen hayatımdan çıkarırım.
Uzun süre küs kalmam için çok ciddi bir durum olması lazım.. abartı bir şey değilse uzun süre küs kalmam.
Nefret listesine girenle küs kalmam artık hiçbi şeyimdir o benim. Ben nazlandığıma küserim o da kısa sürer. 🤣
Genelde beni tanıyanlar küsmez çünkü aylar hatta yıllarca asla konuşmam çok inatçı olduğumu bilirler
Yok kalamıyorum. Fakat mesafe koyduklarım ayrı.
Yok ya kalamıyorum, beceremiyorum. Kindar olamıyorum.
Hayır sevmem, hele de sevdiğim değer verdiğim biriyle.
Hayır, küs kalmayı sevmem, zaten kin beslemiyorum kimseye karşı
Ben küsmüyorum. Direkt siliyorum. Uğraşamam ne o öyle çocuk gibi
Ya büyük bir şey olmadığı sürece ben küs olduğumu bile unutuyorum dkdkdd
Genelde affetmem yani yapma denilen şeyleri tekrar ederlerse benim için bitmiştir
Kimseyle kusemiyorum karşı taraf selam verdi mi her şeyi unutuyorum maalesef
Hayır küs kalmayı sevmem, kin tutmam.
10 Yıldır küstüğüm biri var.
Küs kalamam, kin besleyemem. 🙄
Zor biter tam biter ben de 🌸
Pek benlik değil ya
Silsem birisini affetmem zor canım.
Uzun süre barışmadığım olmuştu
Küs değil de kırılırsam konuşmam..
6 yıl aralıksız konuşmadığım biri oldu
Birine ölmüş gibi kusebilirim 😂
Kolay kolay barışmam