Bana verilen sözler oldu, başkalarında tutuldu ve bende buna şahit oldum artık hiçbir sözün değeri anlamı yok söz veren insanlara içimden kesin tutmaz başkasında tutar diye bakmaya başladım. Birde şunu anladım insan söz vermez, yapar ve eğer yapamayagi zor bir şeyse söz verir veya yapmak istemeyeceği..
Doğru herkes güzel sözleri önune gelene söylüyor onlar yüzünden ben de samimi bulmuyorum artık her bir güzel söz benim için değerli bu yüzden büyük bir ciddiyet ve samimiyetle söylerim söylediğimin hakkını vermeye çalışırım.
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Söylemek değil , önemli olan hissettirmek. Eskiden kadın hissetmek isterdi, erkek ise duymak. Ama artık tam tersi olma durumu iktidarda. Eskiye dönmek bence mutlu olmak , bunu bilmek başlı başına yeterli değil. Yanında istemek ve fiile dökmekte gereklidir.
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Benim için çoğu söz anlamını yitirdi maalesef.. aslında söz değil söyleyenler anlamsız olduğu için daha çok.. mesela Seni seviyorum.. insanlık ölmedi. yanındayım.. iyi ki varsın.. bu sözler öldü bugünler de
Kimisi dogru kimisi yalan sen sana değer vsrene değer vermeyip degerini hak etmeyen sadece bazı şeyler alabilmek için sen den bunları söyleyen evet yalan haklısın