Senin için insanları kaybetmek mi daha korkunç kendini kaybetmek mi?

Senin için insanları kaybetmek mi daha korkunç kendini kaybetmek mi?

Ben kendimi kaybetmem hiç bir şekilde.. çünkü kendimi biliyorum yıllardır da tanıyorum. ne istediğimi ne istemediğimi..
burada önemli olan sevdiklerimi kaybetmemek çünkü bencil biri olmadığım için onlar için yaşarım.. onlar varsa hayat anlamlı olur. birde alıştığın birini kaybetmek ister ölüm olsun ister kendisi gitsin. zordur bunu da kimse istemez zaten.
ama sırf birini kaybetmemek için de kendini kaybetmemeli insan.
Kendimi. Nedeni ne biliyor musun sanat adam::?
Çevremdeki insanları kaybetmemek için çok alttan aldım. Baktım onları doyuramıyorum vazgeçtim..
Şimdi görüyorum ki onca uğraşmama rağmen doymayan insanlardan vazgeçince hayattan tat almaya başladım. Ben doyumsuz değilmişim. Ben aç gözlü değilmişim.
Ben sevgisiz değilmişim.
Değersiz değilmişim.
Tersten kurduğum cümleleri böyle okuyunca duygu yoğunluğu fazla olur.
İyiki varım 💥
Bazen bu ikisi arasında öyle bir savaş dönüyor ki görünmezlerde, bakıldığında savaş cinayete dönüyor. Savaşçılar tek bir milletten, birbirlerini öldürüyor. Savaş sonu kaybedilen tek şey korku. O savaşı başlatan nedenlerin ikisi de gülerek savaşın sonucunu izliyorlar. Ne kadar trajikomik. 😄 Elde var sıfır.
İnsanları belirli yerlere koyarak davranış ve tutumunu ona göre belirlerim.
Kaybetmekten çekinmediklerim listenin en aşağısında olanlardır.
Kendimi kaybetmem için ise sevdiğim değer verdiğim listenin en üst kısmında bulunan insanlara zarar verilmesi veya onlar tarafından bilerek ve isteyerek kışkırtılıp güvenimin sarsılması ya da ihanete uğramam karşısında gerçekleşir.
Cevap
13Cevap
İnsan kaybetmekten korkmam. Zaten gözden çıkardıysam vardır bir nedeni.
Sevdiklerimi kaybetmekten korkarım, onları kaybedersem ben de kaybolabilirim.
Ne insanlar ne kendim iyi niyeti kaybedeceğim diye korkuyorum bazen, cidden çığrından çık artık burdada bırak hakettiği gibi davran kötü ol desemde doğama aykırı gibi her zaman iyi ve örnek davranışla yaşıyorum
İyiki buralar varda kötülüktende nasipleiyoruz jkh
Kendimi zor buldum zaten o yüzden kendimi kaybetmekten korkarım. Zaten kendimi kaybedince çevremdeki bütün insanları kaybediyorum.
Abi bu site bu kadar akıllıca soruları kaldırmaz cidden sen kavunu mu seversiniz yoksa elmayı mı diye sor sjsjs
😂😂
Bence insanlara kaybetmeyi korkmak yerine kendini kaybetmeyi korkmalı. Ama çoğu kişiler insanlara kaybetmekten korkuyor. Bırak giden gitsin kendini düşünsün. Kendi değerini bilmeli kendimi kaybetmekten korkarım.
İnsanlar umrumda değil ben kendimi kaybetmeyim yeter
Kendimi kaybetmekten. Müşteri hizmetleri değilim, memnun olmayana yol veririm.
😂😂
Ben insan kaybetmekten korkmam, sadece yanlış insanları hayatımdan def ederim. Kendimi kaybetmek, söz konusu haksızlıksa… Yaşayacağım en lezzetli şey olur 👌🏻
Kendimi kaybetmekten korkarım.'Herkesle aran bozulabilir, bazıların kaybı
iyi bile gelir. Ama kendinle aran hep iyi
olsun. O bozulunca, her şey bozuluyor.'
Bugün olan yarın olmayabilir ama insan her zaman kendisiyle yaşayacaktır.. O yüzden insanları kaybetmek ya da vazgeçmek çok olağan bir yaklaşımdır, önemli olan insan kendi doğrularından ve kendisinden vazgeçmemesidir..
Kendimi kaybetsem zaten insanlarıda kaybederim o yüzden kendimi kaybetmekten daha çok korkarım
Ne insanları kaybetmekten korkuyorum, ne de kendimi. Zamanı gelince ikisini de kaybedeceğim zaten. Bildiğim şeylerden pek korkmuyorum.
Kendimi kaybetmek istemem ama sevdiğim insanları da kaybetmek istemem. İkisi de insanı da korkutuyor.
Kendimi kaybetsem yeniden bulurum, insanlar çokta önemli değil
sevdiklerini kaybetmek daha zor bence onlarsız kendin olsan ne olur...
İnsanları memnun etmeye çalışırsan en sonunda ya onları kaybedersn ya kendini
Sevdiklerimi kaybetmekten korkarim. Insan kaybolusta tekrar kaybolamaz zaten.
Kendimi kaybetmekten çok korkarım. Sonra toparlanması yıllarımı alıyor.
İnsanları kaybetmekten korkmam kendimi kaybetmekten korkarım genellikle
İnsanlar eninde sonunda gider... Bana yine ben kalırım.
İnsanları kaybedince kendimi kaybetmek daha olası olabilir, o bakımdan insanları kaybetmek derim.
Kendimi kaybetmek hiç istemedim, hiç de kaybetmedim. Sevdiğim insanları da kaybetmek istemem ama kendimi kaybetmektense insan kaybetmeyi yeğlerim. Sanırım bu biraz bencilce ama olsundu.
Kedimi ve ailemi kaybetmekten korkarım sadece
Kendi benliğimi
Kendmi kaybedersem game over
İnsanlar zaten kaybedilir bütün mesele kendimiz
İnsanlar hiç umrumda değil
Kendimi kaybetmekten korkarım.
Kaybedecek bir şeylerimin kalmamasından korkuyorum
insanları kaybetmekten
Evet doğru olan budur
Kendimi kaybetmekten korkarım.
Kendimi kaybetmek. İnsan kaybetmekten korkmam
Kendini kaybetmek en kötüsü.