#İnsan kendi hayatına neler yaparak anlam katabilir?

#SheWolfWoman
#İnsan kendi hayatına neler yaparak anlam katabilir?

#SheWolfWoman
Bu herkeste olabilen bir durum. Zenginsen birçok deneyim zevk vermez. Fakirsen özenirsin yine o boşluğu doldurmaya çalışırsın. Yani sonuç olarak ikiside çözüm değildir. Ama bazen güzel bir amaçtır. Örnek verecek olursam. Maddi durumum kendime göre iyi. Bir şeye ulaşabildiğimde mutlu oluyorum. Ama abartmıyorum. İşime yarayacak bir şey alıyorum. Bazende kampa gidiyorum ve öyle araba ile her şey yanımda olarak değil bir çanta ve işimi görecek birkaç gereç ile. Hiçbir şeyim yokken. Birkaç gün kalıp dönüyoruz. Buda mutlu ediyor. Bunlar maddi şeyler belki ama bir ruh katarsanız bunlar dolması gereken yerlere gider. Yani maddiyattan maneviyat olmaz diye bir kural yok. Sadece bunu şekillendirecek olan sizsiniz.
İnsan boşluklarla doldurmaya çalışıyor ya hayatını... Bilmiyor ki, içindeki boşlukları görmeden dışarısını doldurmak boşunadır. Dışarının birimi rakamlardır, zamandır. Ama içerisinin birimi duygudur, hissiyattır. Dışarısı geçici hissiyatlar oluşturur. İçerisi ise kalıcı duygulara ihtiyaç duyar. Tuzak da burada ya işte, geçici hissiyatların eksikliğini hisseder. Eksik dediği duygudur aslında, ama gider yine de duygusunu eksiltmeye çalışır insan. Duygu seçtiği için, içindeki boşlukları görmekten kaçar. Koca bir evi varken, evin bir odasında yaşamayı seçer. Tüm hayatını o odaya sıkıştırmaya çalışır. Her işini o odada halletmeye çalışır, evine gelen herkesi o odada misafir etmeye çalışır. Oda kalabalık olsa da, deneyim sığdır. Çünkü hayatı bir kaç duyguya sığdırmaya çalışır..
Rica ederimm 🌸🙂💛
günlük rutin oluşturup rutinine tutunabilir. bir şey yaratmaya başlayabilir, ne bileyim bir şey yazar, öykü vs ya da resim çizebilir. hiç yaratıcı değilse bitki ya da hayvan besleyebilir. bir şey yaratmak, ona bağlı kalmak iyi gelir yani.
yeni beceriler edinmeye başlayabilir. geleceğini sekillendirebilir..
Bence amaç edinerek başlaması gerekiyor.. bunun için de hayatta en çok istediği şeyleri düşünmeli tabi ki de.. en azından ben öyle yapıyorum.. beni mutlu eden şeyleri bulup başarmayı deniyorum
🌸✨🍀
🌸✨🍀
Cevap
4Cevap
Hobi edin bu dans olabilir koşu olabilir resim olabilir vb
Kendini farklı hobilere yönlendirebilir. Yani o boşluğa düşüren sebebi engellemesi gerek
Deli dolu bir hatunla.
Neden boşluk da önemli olan bu
Çalışarak
Hobi edinerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?