Kişilik & Karakter Aşık olmaktan korkuyorum napıcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O kadar çok kötü tecrübem oldu ki artık aşktan korkar oldumDaha 18 yaşındayım ileride evlenmek istiyorum ama durum ortada Aşık olmaktan korkuyorum napıcam? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bence geçer zamanla 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. 21 yaşında aşık olabilirsin biri sizi sinir eder olabilirsin mucize olur 3 yıl acı çekersin aşık olmak sürelidir biter ama sevgi hiç bitmez 0 0 Yorumla
aurorasu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Henüz sadece 18 yaşındasın aşktan korkacak kadar o kadar çok kötü olumsuz tecrübe ne yaşamış olabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ah işte o duygu istiyorsun ama yakasında gelmiyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *yapasında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence geçer zamanla
21 yaşında aşık olabilirsin biri sizi sinir eder olabilirsin mucize olur 3 yıl acı çekersin aşık olmak sürelidir biter ama sevgi hiç bitmez
Henüz sadece 18 yaşındasın aşktan korkacak kadar o kadar çok kötü olumsuz tecrübe ne yaşamış olabilirsin
Ah işte o duygu istiyorsun ama yakasında gelmiyor
*yapasında
Diktir
Olma