Kişilik & Karakter Yağmurlu havalarda bereket yağdığı gibi ruhunuzun temizlendiğini de hissediyor musunuz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yağmurlu havalarda bereket yağdığı gibi ruhunuzun temizlendiğini de hissediyor musunuz 🤔#KişilikKarakter Yağmurlu havalarda bereket yağdığı gibi ruhunuzun temizlendiğini de hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl hissediyorum diyeyim, kısa ve öz 😅 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ruh temizlenmesi degil ama ruh dinlenmesi diyebilirim. Çok essiz bir görüntü ve çok özel bir duygu yagmuru dinlemek. 1 0 Yorumla
Lizay Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet toprak kokusu çok güzel ve böyle bir sakinlik oluyor etrafta 1 0 Yorumla
Melankolikkedi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ruh değil de sokak ve hava temizleniyor taze hissiyat veriyor ve yat havası. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Öyle hissediyorum kesinlikle 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Hiç benlik degl 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hissediyorum diyeyim, kısa ve öz 😅
Ruh temizlenmesi degil ama ruh dinlenmesi diyebilirim. Çok essiz bir görüntü ve çok özel bir duygu yagmuru dinlemek.
Evet toprak kokusu çok güzel ve böyle bir sakinlik oluyor etrafta
Ruh değil de sokak ve hava temizleniyor taze hissiyat veriyor ve yat havası.
Öyle hissediyorum kesinlikle
Hayır
Evet
Hiç benlik degl