Arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum.
Çocukluğumdan beri çok duygusal bir kişiliğe ve ince düşüncelere sahibim karşımdaki kişiyi ilk görüşte okuyorum ve hepsi çıkıyor ne sever nasıl bir karaktere sahip A-Z ye herşeyini görüyorum anlıyorum son 7 aydır fal bakmaya başladım arkadaş çevresi tanıdık kişilere sonra tanımadığım kişilere bakmaya başladım ve söylediğim her şey çıkmaya başladı geçmişi geleceği nasıl biri olduğu herşeyi görmeye başladım.
Her seferinde sırf büyüzden arkadaş çevremi kız arkadaş olsun seçerek hayatıma alıyorum ki daha doğrusu yalnızlaştım gerçekleri görmek beni üzüyor çok sevdiğin birşeyin sana zarar vermesi gibi bir şey sizce normal mi bu yaşadıklarım?
Çocukluğumdan beri çok duygusal bir kişiliğe ve ince düşüncelere sahibim karşımdaki kişiyi ilk görüşte okuyorum ve hepsi çıkıyor ne sever nasıl bir karaktere sahip A-Z ye herşeyini görüyorum anlıyorum son 7 aydır fal bakmaya başladım arkadaş çevresi tanıdık kişilere sonra tanımadığım kişilere bakmaya başladım ve söylediğim her şey çıkmaya başladı geçmişi geleceği nasıl biri olduğu herşeyi görmeye başladım.
Her seferinde sırf büyüzden arkadaş çevremi kız arkadaş olsun seçerek hayatıma alıyorum ki daha doğrusu yalnızlaştım gerçekleri görmek beni üzüyor çok sevdiğin birşeyin sana zarar vermesi gibi bir şey sizce normal mi bu yaşadıklarım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Normal bende de öyle
Olabilir bende önce bütün detayıyla rüyamda görürüm sonra gerçeğini birebir yaşarım
Şöyle örnek vereyim falına baktığım kişi arkadaşımın arkadaşıydı erkek arkadaşımın kız arkadaşı kanka gibi dostlar falına baktım gözümde film şeridi gibi geçti kız eski sevgililerini aldatmış vesaire herşeyini söyledim ailevi sorunlarını ona travmalarına kadar geçmişten geleceğe herşeyi söyledim ama özel şeyleri gördüğüm şeyleri söylemedim sonra sabah 8 de kalktım rüyamda gördüm kız İnstagram takip etmişti direk yazdım bugün üniversiteye gitme ders iptal olacak dedim bugün kaza falan olabilir dikkat et dedim ciddiye almadı kız otobüs beklerken geldiğinde binecek iken motor anında geçiyor son saniye de kurtuluyor motor kaza yapıyor
Ayyyy cidden mi ben bu kadar görmüyorum sende başka bir şey var ermiş falan misin acaba
Hayır ya öyle olmak istemiyorum daha doğrusu görmek istemiyorum şu tarz gerçekleri
Bişi soracam dini açıdan kuvvetli misin yoksa pek dikkat etmez misin
Genelikle hristiyanlık çekiyor beni
hislerini aldır knka sürpriz olsun biraz hayat