Süper soru✨✨ devam ediyor….
Aşık insan sıkılır mı?
Süper soru✨✨ devam ediyor….
Aşık insan değil.. aşkı yaşayan insan sıkılmaz bence.. çünkü aşık olup karşısında ki kişi onu istemiyor da olabilir gerçi o zaman aşk da olmuyor takıntı oluyor.
İlişkisinde her şey yolundaysa sevgi saygı yitirilmemişse bence sıkılmamalı. Sıkılanlar genelde ya yeni heyecan aramaktan ya da yapısı gereği çapkın hovarda karşı cinsten bolca ilgi görmeyi seven ego kendine pohpohlayan insanlar oluyorlar😑
Sıkılmaz tabiki. Çünkü aşk gönüllerin birbirini tamamlamasıdır.. geçen her dakika deli dolu hisler içerisinde kendini bulmuşken geçer bu yüzden.
Ewow
😊
Teşekkürler 🌸
Ben ben
Sıkılmaz ki aşk bu her türlü duygudan keyif alır bence:)
Teşekkürler🎊
Cevap
0Cevap
Sıkılıyorum Sabri bunalıyorum ahsh. Sıkılmanın aşkla alakası yok, genel olarak sıkılıyoruz
Herkesten herşeyde
Söz veririm ama şu şekil de ben nasıl oluyorsa bi şekil de anlıyorum ve diyorum ki ben sanırım sıkılmaya başlamak üzereyim sonra hoop bir değişiklik ve o his gidiyor jskskx
Nasıl bir değişiklik
Yani işler rutine bindiyse bi tatile gidilir, bir konsere gidilir
Ben hiç bir zaman benden rahatsız oldun istemezdim aksine ikimizde eğlenceli vakit geçirelim gülelim şakalaşalım ve bitirecek olsak bile böyle olmasın birbirimizi kırmadan en azından
Ben sıkılırım. Sürekli birlikte zaman geçiremem o kişiyle.
aşık olmadığım için söz vermem
Mantık mı yani
Sıkılır mı? Bilemedim
Sıkılgan insan sıkılır
Evet, çok.
Nasıl oluyor öyle aşk mı olur
Herşeye hesap vermek, izin istemek... ve önemli günleri hatırlamak.
Görev gibi oluyor görev gibi olmamalık bunlar içten geliyorsa hatırlarsın iş işten gelmiyorsa çok da öyle şeylere takılmamak gerekiyor.. Aslında bu biraz kişilere bağlı bir şey
Evet sıkılır
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?