Bir gün daha sona ererken, sizlere sormak istediğim bir şey var.
KScanlar, seven insan sevdiğinden sıkılıp, uzaklaşmak ister mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar.. İnsan sevdiği insandan asla sıkılmaz, bıkmaz.. Zaman zaman belki modu düşebilir, durgunlaşabilir, kızabilir tabi ki insanız ama sıkılıyorsa zaten sevmiyor ve önemsemiyor demektir.. Keyifli geceler..
İnsan sevdiğinden sıkılmaz tabi gerçekten seviyorsa. Sevdiğim birinin yanında olmak onunla sohbet edip anılar biriktirebilmek gülmek eğlenmek güzel zaman geçirmek isterim, sıkılacak bir durum görmüyorum. Gerçekten çok değer veriyorsam çok seviyorsam o kişiden sıkılmam ama şöyle bir durum var eğer sevdiğim kişi beni aynı derecede sevmiyorsa ilgisi çok azsa sevdiğini hissedemiyorsam bir de üstüne ters sözler işitiyorsam ruhen yorgun düşebilirim. Sonra da ilişki yara almış olur, sıkılmak demeyelim buna verdiğimiz değerin karşılığını alamamak diyelim.
Karşındaki seni çok seviyorsa, ilgi gösteriyorsa, sürekli yazıyorsa sıkılır mısın peki
Aramızda hiçbişey geçmemişken ve bana hiç bişey demeden konuşmaması
Ben konuşmaya çalışırken onun karşılık vermemesi
Dakikalarca wp da çevrim içi oluşunu izlemem peki çıkmazdayım
@PolyannaLisa ilgi gösterirse sıkılmam aksine ilgisiz kalırsa sıkılırım
@Bsrazeynep Sıkılmış işte bazen erkeklerin kafasına sonradan dank ediyor, boş ver bebek
@atlibirfilozof Hee anladım.😊
@PolyannaLisa öyle işte 😊
Teşekkürler güzel görüşün için💫
Rica ederim 🙂
Onların kafalarına ne diyim duygularımızla oynuyorlar resmen gidicekse gelsin adam gibi söyleyip gitsin
Eğer sıkılıyorsa zaten sevdiği değildir. Hayranı olduğudur ya da hevesidir. Sevgi kişiye değil hareketlere, statüye, duruşuna, gizemine olan bir şeydir. Sıkılma var o sevgi hiç bir zaman gerçek olmamıştır.
Yaa yeni görüyorum evet, hakkettin.😂
İnsan sevdiğinden diil başka şeylerden sıkılır. Sevdiğinden sıkılacağını sanmam, yalnız kalmak isteyebilirsin bu da kendinle kalmak istemenin sana iyi gelmesindendir
Yalnız kalmakla, sevdiğinden sıkılmak arasında fark var bence.
Ben yalnız kalmayı çok severim. Bu sefer karşı taraf benden sıkılıyorsun diyorsa böyle bir şey düşünmem normal
Cevap
14Cevap
İnsan asla sevdiği insandan sıkılmaz
Sıkılıyorsa peki
Sıkılıyor ise sister o ilişki bitmiştir
Gerçekten seviyorsa sıkılmaz. Ama sevgi değil de heves varsa arada, heves alındıktan sonra sıkılmaya başlarsınız.
Doğru
Ben hiç sıkılmam. Aksine aşırı ilgimden o sıkılabilir
İşte aşırı ilginden o sıkılıyorsa bu normal mi
Hayır değil kesinlikle
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir nerede ne yapacağı bilinmez.
Yani doğru
Merhaba
Çok sevsen de insan oğlunun yapısın da var sıkılmak yani aşırı olan her şey insanı sıkar bunaltır her şey yeterli dozun da olduğu sürece sorun çıkmaz
Ne sıkılması ya elimden gelse kucağımda gezdiririm bütün gün, sarıp sarmalarım hiçbir yere bırakmam onu
Ne güzel düşünce be
Olursa yaparız, mesela yani :)
Bir tane söz var ya hani diyor insan sevmekten sıkılırım ama mutlaka yorulmuştur bir süre dinlenip devam eder.
Sıkılmaz ki insan sevdiğinden beraber eğlendiğinden… sıkılıyorsa baştan o iştw yanlışlar vardır
Sevdiğinden sıkılmaz ama düşüncelerinden sıkılabilir kafa yapısından
Yaprak bile sıkılıyor ağaçtan kendini salıveriyor da suçu sonbahara atıyor...
İnsan sevdiginden sıkılmaz. Ama bu onunla 7-24 konusmasi gerektigi anlaminada gelmiyor
Ben sıkılamadım çok bırakmak istedim olmadı. Sanki aldığım nefes gibiydi. Ama o bıraktı.
Sıkılmam genelde sıkılır ayrılırlar kızlar garip türler :)
Evet, ben sıkılıyorum 🐍
Çünkü sen bir 🌵' sün 😕
Onunla da olmuyordu ayrıldık onsuz da olmuyor.
En zoru o ama yine de onunla olmak daha kolay, daha az acı verici gelirdi belki de.
Nickini Özdemir Asaf'in Lavina'sın dan dolayı mı yaptın?😊
Adım Lavin. Ama evet annemin koyma nedenini bildin, annem edebiyatçı
Çünkü ben de Edebiyatçıyım.😊
Güzel bir ismin var, hayırlı geceler diliyorum.
Size de :)))
Sıkılmam. İstersek hiç konuşmayalim yanyanayken sessiz sessiz duralim yine sıkılmam.
Aranizda bi tartisma gecer olumsuz bisey belki o zaman ama hic birsey yokken bu zor
İnsan bu; herkesten, her şeyden sıkılabilir.
Doyabilsem sıkılma evresi gelebilir.
Cıks sıkılmaz bence doyulmaz 🤷
asla sıkılmaz💫🌺💭👼
Gerçekten seviyorsan, sıkılmazsın.
Sıkılmaz
istemez
Evet.
asla
Asla sıkılmaz.
Sikilmaz
Sıkılmazz
Sıkılmaz.
Sevdiğinden sıkılabilir, ama aşık olduğundan asla.
Bana göre ters
Evet
Hayır sıkılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?