Aşıkken bosanmak?

6 aylık evliyim 5,5 aylık hamileyim anne babam yok. Eşimle evlendiğimizden beri küçük tartışmalarımız vardı ancak bir aydır kaynanamın evine taşınmak zorunda kaldık kaynanamın evine geldiğimizden beri kaynanam eşimi dolduruyor sürekli dayak yiyorum olmayan şeyleri oldu gibi gösteriyor kaynanan bana o******** bilmem ne hastasısın sokak kızısın deyip duruyor. Sürekli böyleyiz. Eşimle severek evlendik. Dün akşam eşim kaynanam beni dövdüler kaynımdan yardım istedim hak ediyorsun dedi. Gece dışarıda kaldım. Bugün eşimle yan yana geldik konuştuk eşim bana bu şehir bize olmuyor babamın yanına İzmir'e gidelim dedi. Eşimin annesi ve babası ayrı. Ben İzmir'e gelmek istemediğimi söyledim zar zor beni ikna etti bu sefer de bana yeri gelir bir hafta eve gelmem geri gelir 3 gün gelmem inşaat sektöründe çalışıyorum böyle şeyler olacak dedi. Eşim daha önce bir saat eve geç gelmeyen bir insandı. İzmir'de de daha önce ortamı olan bir insandı içki içen gezen Tozan alemci biriydi. Bana geçici bir süre babaannemin evinde kalırız daha sonra kendi evimize çıkarız dedi. Ben şu an dışarıda kalıyorum ve eşime aşığım. İzmir'deki kadınların hepsi açık seçik katlanamıyorum eşimin görmesini zoruma gidiyor. İzmir benim en sevmediğim şehirlerden biriydi şu an mecburiyet için gitmek üstüne üstlük eşimin bana yeri gelir Aydın'a giderim inşaat işiyle uğraşıyorm yeri gelir 3 gün eve gelmemek zorunda kalırım dedi çok çaresizim ne yapmam lazım bilmiyorum. Bir de diyor ki eğer Diyarbakır'da kalmak istiyorsan annemi arayacaksın anneme diyeceksin ki anne ben bir hata yaptım affet bir daha olmayacak deyip yalvaracaksın diyor onu ikna edeceksin diyor halbuki kaynanam hep bizi bu hale getiren

Aşıkken bosanmak?