- Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvenli ve dik durur gülümsemeyi sever yavaş hareket eder kendinden emin ve sakindir bakışları etkileyicidir göz teması kurar korku enerjisi yaymaz konuşkan olduğu gibi dinlemeyi de iyi bilir boş konuşmaz nerede ne zaman konuşacağını kendini her haliyle sever bunu belli eder kimsenin ilgisine sevgisine muhtaç ve bağımlı gibi davranmaz rahatlıkla hayır diyebilir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef ki dış görünüş rol oynuyor tabi ki de.. çirkin birisi ne kadar öz güvenli olursa olsun bir kadını etkileme şansı 0 dır bana göre.. ama bakıyorsun mesela yakışıklı bir erkek ne kadar kötü de olsa veya yobaz odun da olsa bir iki sözle kadını etkileyebiliyor çünkü kadın direk tipe düşüyor.. dış görünüşe düşüyor.. aynı şey erkek için de geçerli derdim ama onlar için nefes alsa yeter zaten. her kadına yazar ve düşerler..
tabi bu dediğim genellemedir hepsi aynı demiyorum ama çoğunluk bu şekilde..
210 Yorumla- +1 yıl
Bence erkekler için bu türlüsü geçerli iken kadınlar için tam tersi :D
- +1 yıl
Nasıl yani :D
- +1 yıl
Erkekler için çirkinse öz güven’e pek bakmıyorlar ama kadınlar çirkin ama karizmatik ve öz güvenli ise kadınlar yine düşer
- +1 yıl
kadınların çirkin erkeğe düştüğünü hiç görmedim sdfsdf
- +1 yıl
![Karşı cinsi etkilemede öz güven mi yoksa dış görünüş mü daha büyük rol oynuyor?]()
Mesela djdja - +1 yıl
Paradır o para sdfsdf :D
- +1 yıl
Adriana fakir miydi jfjd
- +1 yıl
Sen ne dersen haklısın kraliçem sdfsdf ✌️
- +1 yıl
Oyş 😅
- +1 yıl
😅😌🌸
+1 yılÇok odunca bir cevap olacak ama bir kıyafet alırken bile dış görüntü olarak seni vurmasını bekliyorsun seni çeken tarafları olacak ki ilgi alanına girsin. Özgüven kısmiına gelince, dış görünüm kadar olmasa da azımsanacak derecede değil özgüvenin etki alanı
10 Yorumla
+1 yılBence aura hepsini döver fnfjjf bazılarında gereksız itici bir özgüven oluyo cekmeyı bırak ekstra itiyo ıyyy falan oluyo ınsan djdjdkd
32 Yorumla- +1 yıl
Aura meselesi tabii açalım çakraları 😅
- +1 yıl
Tabikiiğğ💃🏼💃🏼💃🏼😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTabii ki ozguven ilk sırada fakat karşı tarafın tipi değilse ozguven beş para etmez.
35 Yorumla- +1 yıl
Demek ki, dış görünüş o zaman 😅
- +1 yıl
Yani dışını beğenmediği birine kim bakıyor ki? Sonra duruşu falan kişiliği derken hooop oluyor işte...
- +1 yıl
Hani bazıları çokta tipin değildir ama öz güveni ve karizması vardır :D öylesi yani
- +1 yıl
Çok nadir bir durum bu söylediğin ve günümüzde zor
- +1 yıl
dii mi, haklısın aslında.
Bence özgüven çok büyük rol oynuyor ama ego ile karıştırmamak gerekiyor. Sağlam bir duruş karizma veya çekicilik çok cirkin olmadığı sürece bir insanı ön plana çıkarır. Evet dış görünüş tabiki önemli fakat karakter olmadan birşeye yaramıyor. Bu yüzdendir ki ilk etapta dış görünüşünden çok etkilenmediğin bir insan karakter olarak etkileyip seni çekebiliyor. Yaşadığım için söylüyorum. Dış görünüş olarak bana hiç hitap etmeyen birisini tanıdıktan sonra çekilmiştim. Komik , özgüvenli ve eğlenceli biriydi. O aralar ben toksikleştim kıskançlık bile yaptım. Bu yüzden bitti ilişkimiz.
10 YorumlaÖzgüven sahibi kadın her zaman bir adım öndedir. Dikkat çekmeyi başarır, enerjisi ve aurası yüksektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Aslında hepsinden biraz biraz diye düşünüyorum. Biraz özgüven, biraz görünüş, eee zeka da oldumuydu tamamdır..😬
11 Yorumla- +1 yıl
Zeka işi hemen anlaşılmıyor sjfka
Öz güveni olan biri karşısındaki kişiyi rahatlıkla etkileyebilir.
10 Yorumla
+1 yılÖz güven , tipi leş olanların bile bilmem kaç konuştuğu oluyor aynı anda
21 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D bu sorudan bunu anladım, kadınlar öz güvene erkekler dış görünüşe tav oluyor
Onun neye önem verdiği... Önce avını araştırcaksın😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
Ahah av avcı meselesine ne zaman döndük :D
- +1 yıl
Oluyor öyle 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüş birkaç adım önde olmayı sağlıyor
Sonra karakter veya parasal durumlar işin içine giriyor zamanın gereği olan bu en temel maddi güç olmadan yaşamsal faaliyetler ve kişisel konfor sekteye uğruyor
10 Yorumla
+1 yılTipime de guvenirim de hic bisey yapmasak bile etkileniyo zaten erkolar malum😂
12 Yorumla- +1 yıl
Pembe görünce kırmızı pelerin görmüş boğa misali :D
- +1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven tabii ama bazen dış görünüş özgüven kadar ince bir şey değil herkes tarafından kabul edilen bir şey. Özgüvenle kişiye özel ve kişiyi özel kılan bir özellik zaten özgüvene hayran kalan kişide özelidir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu biraz kader. Hiç ummadığınız kişilere duygusal hisler besleyebilirsiniz. Bazen bir nezaket, bazen etkili bir konuşma, bazen liderlik, bazen ikna yeteneği, ya da saf masum bakışlar. Net bir şey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadinlar icin kusursuz yuzdur boyle harika mukemmel yuz istiyorlar hem erkeksi hemde kusursuz o yuzden sadece yuze bakiyorlar oz guven cok gereksiz detay ama erkekler kalbe bakar
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe oldu neden begenmedin yorumumu apla? Isiniz gucun dis gorunus olmus yasin olgun ama aklin ergen hala su ergenlikten cikmalisin
- +1 yıl
Ahaha komikti bu :D erkekler kalbe mi bakıyor? Yılın espirisi
Cevap sahibi+1 yılYav tam ne yazdim yorum yazdin dhfjg
- +1 yıl
Bir şey yazmama gerek kalmadı ha, kendini gömdün ellerine sağlık
Cevap sahibi+1 yılNe alaka senin cok dis gorunus sorularini gordum de ondan dedim
- +1 yıl
Öyle mi? Mesela?
Cevap sahibi+1 yılEski sorularin iste
Bir erkeğin ağzının iyi laf yapması mı yoksa yakışıklı olması mı daha tehlikeli? ↗
Mesela bu
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSeni azcik stalkliyan biri asiri egolu oldugunu anlar dedigim gibi aklin hala ergen su basit dis gorunus olayi bi kazaya bakar birini bulunca yakisikli diye cikarsiniz kaza gecirip yuzu bozulunca birakirsiniz senin zihniyetin bu hatta bi yerde yuzu cirkin olan karakteride cirkin yazmissin yuh yani hayat sana oyle bir kaza ve hastalik verir ki cirkin olursun ve seni de boyle yargilarlar buyuk konusma ve Allah seni islah etsin baska da bir sey demiyorum.
- +1 yıl
Bu soruları sorunca ben de böyle düşünüyor mu oluyorum :D cahil cühela
Cevap sahibi+1 yılBana mi cahil diyorsun?
"Biliyor musun bu konuda aynıymışız. Bu söze yüzde yüz güveniyorum. Yüzü güzelin içindeki güzellik yansımıştır zaten yüzüne. Hiç çirkin mirkin uğraşmamak gerek.
Canımsın, bilmukabele"
Bu senin birine yazdigin cumle bunu soylebilcek kadar sekilcisin Allah biliyor senin kotu kalbini kim cahil bir daha dusun not:beni yargilama tipin kotu diye boyle dusuniyorsun falan diye benim evet tipim kotu cocukken cok sevilen yakisikli bulunan biriydim ama kem gozlulerden mi nedir kaza gcerdim bunlarin onemsiz oldugunu anladim siz anlayamadiniz- +1 yıl
Tipini çirkin bulman, senin problemin. Evet insanın içinin güzelliği yüzüne yansır. Buna inanıyorum ve görüyorum. Kendini sevmeyi öğren çocuk!
Cevap sahibi+1 yılBen bulmuyorum insanlar buluyor senin gibi kotu kalpli biri anlayamaz dediklerimi zaten neyse bir daha laf atma zaten daha yazmam sana hatta kaldirirsan yorumumu sevinirim
+1 yılŞahit olduklarını baz alırsam özgüven. Zira mutant gibi uranyum ile beslenmiş walking dead kılıklı kişilerin sevgili sayısı epey fazla.
Kendi açımı baz alırsam, dış görünüş olmadan özgüven veya başka bir seçenek önemsiz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. tip önemli bence öz güven herkeste olabilir sonradanda geliştirilebilir
11 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru, öz güven geliştirilebilir
+1 yılDış görünüş etkili olsa KS, aşk dedikodularıyla çalkalanmazdı bence:)
111 Yorumla- +1 yıl
O bambaşka bir boyut
- +1 yıl
Özgüven öenmli demek ki...
- +1 yıl
Bence dış görünüşten daha önemli
- +1 yıl
Özgüven sahibi olmak için dış görünüş, kariyer, para gibi unsurlardan en az biri olmalı. Birbiriyle bağlantılı şeyler aslında. Özgüven kazanılır ama dış görünüş sonradan kazanılmaz diyecektim ama, estetik cerrahi denilen bir şey de var.
- +1 yıl
İkisi de sonradan kazanılabilir 😅
- +1 yıl
Estetik icat oldu, özgüven tavan 😅
- +1 yıl
Ahaha erkekler de yaptırıyor
- +1 yıl
Tabi, sevgilisinin masrafını karşılayan çok 😅
- +1 yıl
Zengin olmalı işte djdj
- +1 yıl
Tabi ki, erkek adamın parası sevgilisi içindir 🤣
- +1 yıl
Hıı, tabii öyle djdks
+1 yılKim ne derse desin dış görünüş. Dış görünüş öz güveni de yanında getirir zaten.
14 Yorumla- +1 yıl
Getirmez
- +1 yıl
David Beckham gibi ol bakalım ne oluyor.
- +1 yıl
Olmak istemem cinsiyetimden memnunum djjfja
- +1 yıl
Ahaha şu saatten sonra değil zaten 🤣
Dış görünüş daha çok etkiliyor ki. Meyve vs alırkende dışını begenip almıyormuyuz? Bana göre dışını beğenmediğimiz birşeyin içini merak etmeyiz ya da ben öyleyim.
10 Yorumla
+1 yılYüzde 50 yüzde 50. Çok özgüvenli olursun ama çirkinsindir bu ne özgüven derler. Güzelsindir ama özgvensizsindir bu sefer sümsük derler. İkisi de oranlı olmalı içi boş özgüven olmamalı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ilk etapta dış görünüşten etkilenir. Kadınlar ise tavırdan, duruştan, üsluptan, özgüvenden etkilenir. O yüzden -a bu güzel kadın bu adamın neyine bakmış deyip şok oluyoruz 🥲
11 Yorumla- +1 yıl
@Yalniž_kadîňn bak bunu duymamıştım
+1 yılBirincisi.. öz güven ikincisi.. güzel bir üslupla konuşma tarzı. 3.. dış görünüş bunların hepsi varsa genelde inanmıyor zaten kadınlar ama ben inandırıyorum..🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılEvet Tokyo özgüvenli ve harika bir Kadın.
Şu olursa her şey kökünden hallolur diyemem. Her özellik bir artı katar kişiye ön plana çıkartır.10 Yorumla
+1 yılÖzgün ve özgüveni yüksek kadın zeki kadın demektir. Aynı şey erkek için de geçerli. A. hmak ama yakışıklı erkeğin herhangi bir gideri olamaz. Zekâ ve karakter daima kazanır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. İkisi de önemli ama özgüven daha çok etkili bence yakışıklı olup çok pasif kalan erkekleri kadınlar istemez
115 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınlar istemez
- +1 yıl
Aslında size karşı cinsi sormuştum da ben :D
- +1 yıl
Tabii :D bileklik mutlu eder
- +1 yıl
O gömleğini veya tişörtünü versin dhjd
- +1 yıl
Kedi de olur ahdja
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
İnanırım 😬
+1 yılFiziğinle etkiler öz güven ve karakterinle onu aşık edersin
Fiziğin etkisi yüzeyseldir lakin karakter derinlere işler ☘️10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılMallesef ki karşı cins ilk önce dışa bakıyor. Yani dış olmazsa öz güven falan bir ifade etmez. O yüzden dış görünüş...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İkisi de etkiliyor bence ama özgüven bir tik daha fazla. Tabi derdi cinsellik olmayan kadında derinlik , kapasite arayan erkek için böyle.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce özgüven sonra dış görünüş gelir bu işler böyledir ama doğru kişiyi bulmakda şans meselesi oda ayrı konu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce dış görünüş, konuşunca da özgüvenli mi değil mi anlaşılır 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru, güzel yaklaşım
Cevap sahibi+1 yıl🌸🌸
Dis görünüş aksini söyleyen yalan söylüyordur
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven, dış görünüş o özgüveni karşılamıyor ise bir anlamı yok.
10 Yorumla
+1 yıldış görünüş tabikide dişleri çürük, kokan , kel , göbekli, kıllı , şaşı birinden kimse etkilenmez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven daha çok bence
Hele birde ağzı laf yapıyorsa ondan iyisi yok
10 Yorumla Ya şöyle diyelim ozguveni zaten tamamlayan dış görünüştür yani ikiside
10 YorumlaHer iki özellikte benim önceliklerim arsinda degil. Güzellik en son özelik olur
10 Yorumla
+1 yılKadınları etkilemede özgüven, erkeklerde dış görünüş.
10 YorumlaTabiki dış görünüş. Çünkü kişinin tipi iyi değilse özgüven hiçbir işe yaramaz.
10 Yorumla
+1 yılÖz güveni olmayanın yanımıza gelmediği muhakkak da.. biz beğenir miyiz.. orası muamma..
10 YorumlaDavranış ve hitap tarzı. Bir farenin, aslan karşısındaki karizmatik duruşu misali...
10 YorumlaÇoğu erkeği dış görünüş daha çok etkiler. Özgüvene seçici erkekler dikkat eder
10 Yorumla
+1 yılTwbiki ozguven
Ama ilk başlarda tip tarz koku
Her şey onemli10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. 1- özgüven
2- giyiniş
3- konuşma ve yaklaşım tarzı10 YorumlaDişil enerji , özgüven , tipi hepsi bir arada olunca 😀
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Dış görünüş iletişim libido iki tarafında etkiler
10 Yorumla
+1 yılBu konuda çok yanlış seçimler yapıyoruz ne istediğimizi bilmek ve zeka herşeyin ilacı
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsi etkilemek için en önemli etken bence maalesef ki dış görünüş
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için özgüven çok önemli
Kadınlar için görünüş ve birazda özgüven10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkarşı cinsin basit, sıradani kolay lokma olduğunu çözdüğün an tipin bir önemi kalmıyor, kızlar saf varlıklar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaslı uzun boylu zengin olan her erkek her kadını elde eder özgüven mözgüven bunlar fasa fiso...
10 YorumlaKonusmuyorsak tabi ki uzaktan dış görünüş konusmaya başlarsak özgüvenli olusu
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisi de rol oynuyor bu dönemde ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ama hangisi daha çok :D
Özgüven daha ön planda bana göre
12 Yorumla- +1 yıl
Hıı ok tamam :D
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dış görünüş asist yapar özgüven gol atar
18 Yorumla- +1 yıl
Futbol anlatıyor adam ya
- +1 yıl
Çok beğenildi özellikle futboldan zerre anlamayan kadın tayfası düştü
- +1 yıl
Ofsayt neydi ne değildi :D aslında bütün mesele bu
- +1 yıl
Kırmızı kartlık pozisyonlar nelerdir, ne değildir sjfjs
+1 yılÖzgüvenli biriysen duş görünüşünede özen gösterir
14 Yorumla- +1 yıl
Yioo nice çirkinler var öz güven tavan djsj
- +1 yıl
Doğru öyle ama karaktere bakmam lazımya boş ver dış görünüşü sjjsjsjs
- +1 yıl
Aşktan bahsetmiyoruz yahu :D basit bir etkilenme
- +1 yıl
Hepsi bana uzak olsun Allah'a yakın benlik değil 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
u +1 yılDış görünüş beraberinde özgüven de getirir.
11 Yorumla- +1 yıl
Her zaman değil boşuna estetik yaptırmıyorlar ya dünya güzelleri djdj
+1 yılyani bence öz güven olmalı ama daha çok dış görünüş etkili oluyor.
20 YorumlaYakışıklı olupta özgüvensiz olan 2cümle kuramayan insanı kim ne yapsın. Özgüven tabikide
10 Yorumla
+1 yılBence ilk önce dış görünüş. Ama ilk beğenmeyip özgüven ve muhabbetini görünce bir şeyler başlıyor
10 Yorumla
+1 yılÖnce dış görünüş, sonra özgüven. Kabul edin maalesef öyle
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Dış görünüş daha etken oluyor artık
12 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim :D
+1 yılKalbine dokunan ruhmuş cevap.
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım