Bence bunların hiçbirisi önemli değil bunlardan daha önemli olan bir şey varsa o da bir insanın karakteri duruşu konuşması ve etkileyebilme görülür ama bunlarla etkileyebilme gücüdür Bak işte hani insanlar her şeyi dış görünüş olarak Algıladığı için bu algı oluşmuş
Kızların çoğu yalancı karşısındakini saf yerine koyuyor Önemli değil diyorlar Sonra ne hikmetse Yok elektrik alamadım Yok çok iyilerine layıksın Yok ben sana göre değilim Kadınların en büyük beklentisi güzellik ki ben asla güzelliğine aldanmam resim istemem görsem bile görüntüsüne aldanmam
Karşı cins, karşı cinste en çok dış görünüşe önem verir. Hemcinsinde de güce tabi ki... Hiçbir erkeğin bir kadın için "yeterince güçlü mü acaba" düşüncesine kapıldığını sanmıyorum.
2side. Yani kadındaki güç bana göre iradedir. Başkalarının fikirlerini emir gibi mi görüyor kırmamak için doğrusundan ve duruşundan vazgeçiyor mu çocuk gibi ruh hali çok mu değişiyor manipuleye geliyor mu? bu gibi şeyler güçtür benim için. Ama iç güzellik en önemlisidir. Dış güzellik eee biraz güzel oluversin işte. :D
Kadınların maalesef ki çok nadir bir kısmı aşka bilgiye zekaya kültüre eğitime vs bakıyor. Gerisi daha adımı sormadan ki burda aldığım mesajlarda o şekilde evin araban var mı evin hangi semtte arabanın modeli nedir kaç para maaş alıyorsun birikmiş paran var mı şeklinde yani para mal mülk peşindeler. Garip ki çok nadir bir kesim dışında çoğu kendisini parayla satıyor kısaca.
Zekâ para daha çok. Ben direk zekâya önem veriyorum. Esprili Zeki ileri görüşlü bir erkek veya kadın daha makbul. Bir yere kadar gözü doyurur insan. Yemeğin tadı tuzu kötü ise inanki onu çöpe at daha iyidir.
Güce önem veriyorlar ve dış görünüşe. Ben gözüme hitap etmesi ve kişiliğine vururum. Göze hitap etmek derken beğenecek kadar yani. Buna ek olarak zekâsı da etki eder.