Kalbinizin eridiği , kalbiniz anahtarı olan o şey ne?
Bu arada @BirPeriKızıı na ve tüm yorum yapanlara teşekkürler… kalp ferahlığı hepinize ♥️♥️♥️
Şifresini bilene kolaydır
Şifrenizi verir misiniz?
Kalbime ulaşmak kolay, ama içindeki sistem farklı çalışıyor. Güzelce bir incelemeden sonra içeriden dışarıya fırtlatma gibi bir özelliği mevcut.. Şaka şaka 😄
Wow devam anlat hjfj
İşte şöyle bir sistem, ruhu bedenden ayırıyor ve ruhu çırılçıplak bırakıyor. Baktı ki ters bir şeyler var alarm kırmızı yanıp sönüyor ve devreye ben giriyorum, "evet kalbim izin verilmiştir fırlatabilirsin onu" diye direktif veriyorum. Ve mutlu son kötülüklerden arındırılmış bir kalp 😄
Zordur kazanmak kalbimi bu ona yıllara bile maal ola bilir neden zordur güvenmediym için tamamen güvenene kdr da hayat burnundan gelecek şüpecilik de var bir az klsaca güven güven güven püf nokta emin olmalıym ki bela olmuycak zarar vermiyecek ve başka sınavlar ve s çok zaman geçer çok Eskiden güvenirdm zaman geçtikce bazı insanları tanıdkca maleseff o güvenin yerinde yeller esiyo güven olsa bir de biraz ilgim kalp konusunu masaya yatırıp tekrar bakmak olar
Bana özel olduğumu hissettirir prenses gibi davranıp insanı duygularının hepsinin mükemmel olduğu davranış biçimleriyle bana gelirse kalbime ulasir
Prenses gibi hissettirmek önemli ✅
Her kalbin bir şifresi vardır
Şifresini bilene kolaydır
Tam o şifreyi soruyorum… soruyu çok iyi özetledin
Aynı şeyi yapmışız be
Bir kalbi kazanmanın şifresi
Bence maddi degl manevi şeylerden geçer
Kimi zaman bir tatlı söz
İltifat bile yeterlidir
Ben senden çaldım
💐 ondan önce sana yazdım sonra güncelleme
Eig
Mersi şekerim
😅sensin o
Cevap
10Cevap
Kalbimi kazanmak öyle kolay değil. Kalbim olması gereken yerde ve dinleniyor.
Kalbini kazanan o püf nokta neydi peki sence.
Ailemin kalbini kazandı once😂
Püf nokta Aile diyorsun
Benim için öyle...
@TeLeVoLe iyi misin? Nereye misafir oluyorsun? Evliyim arkadaş...
@TeLeVoLe böyle espriler yapma yaşlıyım anlamiyorum
@TeLeVoLe aynen
@TeLeVoLe yorumu okuyorum ne alaka diyorum. Böyle işin espirisi mi olur? Okurken sinir oldum. Kadın sinirlenmekte haklı. Önünüze gelene böyle şeyler yazmayın lütfen. Kendinize partner arıyorsanız bekar birisiyle tanışıp arkadaş olun mesela.
@DedektifMinnie sen sadece yorum yapmak için okumuşsun bence, ben nikine hitaben yazdım. sen okuduğunu anla bir daha yorum yap olur mu?
@dedektifminnie @hayatistanbul77 kusura bakmayın hanımlar yeni gördüm silip yorumlarını engelliyorum.
@esra_bayram @kizlarsoruyor
Benim kalbim kalmadığı için zor çünkü duygularımı hissetmiyorum.. aşk ve sevgi gibi konulardan da uzağım oldukça..
Pek kolay değil. Kolay ikna olmuyorum bir şeylere. Emin olduktan sonra kendimi tamamen bırakabiliyorum.
Tamamen bırakabilmek ✅
Dışarıdan bakılınca çok duvarları varmış gibi görünen biriyim ama aslında kalbime ulaşmak çok kolaydır.
Nasıl peki püf noktası ne
Hayır kolay değil ve tam ulaştığını sanırken yeni Bi duvar ile karşılaşır bence 🤔😅😅
Haha level level mi
Çok değerlisin hissettin sonra , o da hissetti ve tamam galiba derken
Next level
Bir bakmış daha tam ulaşamamış
Adım adım yani
Kalbim işini yapsın kafi ash
O ne demek şimdi dhdh
Atsın işte kan dağıtsın vücuda ahsh
Uzak değil ama kolay da değil hak edene sadece
Kalbime ulaşmak için çok engebeli yollardan geçilmesi gerekiyor..
Sadece doğru, dürüst ve ahlaklı kişilere ulaştırırım. Diğer türlü insanlara izin yok
Samimi olmayan kimse kalbime ulaşamaz
Diyorum artık samimi bulmuyorum cümlesi çok her yerde kullanılıyor samimi insan olsa bile samimi bulmuyorum diyorsun ve konu kapanıyor
Elbette artık samimi insan çok az sonuçta herkes dolandırıcı olmuştur ama samimi insanları da görünce çok samimi bulmuyorum deyip çünkü güzel şeyler artık insanlar samimi gelmiyor
Ben bunu kolay kolay demem önce bi tanımaya anlamaya çalışırım karşımdakini eğer çelişen bir davranışını gördüysem o zaman samimi bulmam işte
Zordur
Ooooo come back mi 😃
Yoksa bakim diye mi girdin
Ooooooo tatil bitti mi cjfjj
Hayırlısı
Çok zor kapalı artık kapılar
Anahtarı ne peki?
Kalbime ulaşmak zor, kapıları kapalı çünkü.
Anahtarı ne peki?
Nezaket mi, anlayış mı, cesaret mi, güven mi … veya başka bir şey mi?
Anahtarı yok mühürlü
Anahtarı suya düştü yani lhbmmvnv
Su nerde?
İnek içti kdjksj
Ooooo inek nerde? 😃
Dağa kaçtı 😀
Dağa nerde 🙃 peki?
Yandı bitti kül oldu shjwbjs
Haydaaaas gjggkgk
Geçmiş olsun hakkaten kalbin kilitli kaldı …
İmkansıza yakın diyebilirim en ufak bir hoşuma gitmeyen durum söz konusu olduğunda buz gibi soğurum. Ama işin en ilginç yanı ise ruhumun sevdiği tip mantığımın nefret ettiği tipti😄
aslan burcuyum ya zordur
Yolunu ben bile bilmiyorum ulaşmak imkansız anaj
Eskiden kolay diyebiliriz ama şimdiki zor
Niyetimin olduğu insana kolay.
Çok zor
Ne peki püf noktası
Anlayışlı, sadık, saygılı olmalı
bebeği gibi sevmeli, hep yanımda olmalı bir birimize destek olmalıyız, ondan sonrasını zaman gösterir
Bebeği gibi sevmeli ✨
Çok zor
Ne peki püf noktası
Görünmeyen şeyleri görme özelliğine sahip olmalı çünkü benim kalbim yok 😎
Zorr
Neden zor
zor.
Nasıl peki
Zor değil
Nasıl peki
Şimdi şöyle karşımdaki kişi bana güven verirse zor değil. Ama güvenmediğim, içime sinmeyen biri için zor. Bu tamamen karşımdaki kişiye bağlı.
Kilit nokta güven!
Güvenilir insan kimdir peki senin için. Güven sana huzur mu verir sukıcı mı gelir.
Güven bana huzur verir. Güvenilir insan, her konuda dürüst olan ne olursa olsun yanımda olabilecek biri benim için. Beni hiçbir zaman yargılamayıp her daim yanımda olabilecek, sorunlarımı paylaşabileceğim biri bence.
Tarif güzel hissettirdi teşekkür ederim
Rica ederiim 😌
Zor artık daha da zor
Kalbime ulaşmak zor.
Prensim nasılsın?
Kapı açık da gelen yok
Zor alman fenomen
Kolay
Zorrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?