#SheWolfWoman
#Hayat izafiyet teorisini bu açıdan karşılayabilir mi?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#Hayat izafiyet teorisini bu açıdan karşılayabilir mi?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
Hayaller en üst versiyon, hayatlar bir üst versiyon. İnsan, ulaşmak istediği yere varmadan önce, asıl ulaşması gereken yerleri atlıyor çoğu zaman. Hedefi en üste koyduğu için, oraya ulaşmadığı sürece de tatmin olmuyor. Sadece adım adım gidilebilecek bu yolculuğu uçarak hızlıca bitirmek istiyor. En üst versiyonuna, bugünkü halinin bir üst versiyonuna ulaşarak yaklaşabilirsin. Çıtayı yukarı koymak bir maharet değil. Koyduğun çıtaya ulaşabilmek için ilerlemek asıl maharet. Yolda yürürken ulaşacağın yeri görmen, henüz orada olduğun anlamına gelmez. Yol devam ediyor. Ve sen de o yolda devam ettikçe her adımda kendinle ilgili yeni bir şey keşfedeceksin. Hayalindeki kişiye, bu hayatı deneyimleyerek ulaşabileceksin. Her adımda bir üst versiyonuna ulaşarak...
Evet, insan ideallerini gerçekleştirmeye başladıkça ve hayallerini yaşama geçirdikçe, yaşam enerjileri artabilir. Bu süreçte yaşlanmaya ara vermek mümkün olabilir çünkü insanlar tutkularını takip ettikçe, ruhsal olarak daha canlı ve genç hissedebilirler.
Cevap
6Cevap
Veremez maalesef fiziksel açıdan insan bir süre sonra ister istemez yaşlanır
Yer çekimine karşı gelmeyi de bulursa neden olmasın ahsh
Yaşlanmaya hiçbir zaman ara veremeyiz ama en azından bu süreçte başardıklarınızdan dolayı daha mutlu yaşlanırız
Bazen en güzel noktada tam gerşey rayına oturdu dediğinde zaman almışsa yaşlanığını hissedebilir bir durup düşündüğünde bu his mental değil biyolojiktir.
Ömür ve sağlık elverdikçe yeni ideallerin peşinde koşar. (bu aç gözlükten farklı bir durum.)
Yani olabilir ama ya bir gün hepsini gerçekleştirirse o zaman ne olacak
ahahaha bana öyle oluyor galiba 😆
Zihinen evet olabilir
Zor kanka öyle olsa Angelina abla çökmezdi be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?