Kimse özür dilemek istemiyor 😅 sırf bu yüzden şekilden şekile girenler var😄

Kimse özür dilemek istemiyor 😅 sırf bu yüzden şekilden şekile girenler var😄

Evet ben özür dilerim tabi ki de.. çünkü hatam varsa bunu mutlaka bilir ve telafi etmek isterim.. tabi ki de karşımda ki insan saygısını kaybetmediği sürece
Mis gibi yazmışsın
🙏😌
Dilerim kesinlikle. Özürü büyük küçük yaş diye kategori edenler var maalesef. Ama özrün büyük küçükle ilgisi olduğuna da hiç katılmam. Bir küçük çocuğu severken istemeden bir yeri acısa özür dilerim aramızda ne kadar yaş olursa olsun. Özür dilemeyi dilenmeyi her yaş statü kişi gerekli durumlarda kim olursa olsun hak etmeli🌹
Evet, hatalarımı fark ettiğimde ve başkalarına zarar verdiğimde özür dilemek benim için önemlidir. Herkes hata yapabilir ve önemli olan hatamızı kabul etmek, özür dilemek ve daha iyi bir şekilde ilerlemektir.
Teşekkür ederim 🌸
Hataya karşı Özür dilemek erdemliktir. Dilemiyorsa egodur.
maalesef. Teşekkür ederim 🌹
Cevap
15Cevap
Karşı taraf hak etmemişse dilerim evet
Hatalıysam dilerim özür tabi ki ama özür dilememek için hata yapmamaya gayret gösteriyorum her zaman 😅
O hatayı bana yaptıran müsebbibi olandan dilemem. Benim hatam olduğundan %100 eminsem dilerim.
bazen hatalı değilsem de özür dilerim durum onu gerektirir çünkü
Haksız olduğumda, hata yaptığımda özür dilemek beni düşürmez..
Özür dilemeyi bilen biriyim hatalıysam her zaman , üste çıkmak ya da nebiliyim görmezden gelmek bana göre değil.
Haksız olduğumu düşündüğümde özrümü dilerim.
Gayet tabii rahatlıkla özür dilerim yeterki yaptığım hatanın farkında olayım..
Nadiren. Kabul ediyorum dilemekte zorlaniyorum ama şöyle bir gercek var bir insanın kalbini kırmam cidden çok nadir yaşanan bir olay. Fazla sabırlı ve anlayişliyim.
Ben diliyorum, hata yaptıysam neden dilemiyim
Özür dilemek ve teşekkür etmek benim için kolay. Hatamı çok şükür ki fark edebiliyorum.
Hata yaptıysam, özür dilerim.
Hata yaptıysam ve bunu hak etmişse, özür falan dilemem.
gerçekten hata olduğuna inanmam lazım
Hatalıysam özür dilerim elbette
Özür dileyip bidhaa aynı hatayi yapmamaya dikkat ederim
Hatalıysam dilerim
Dilerim gerçekten hatalıysam
Dilerim vicdanım rahat bırakmaz beni.
Dilerim gocunmam
Haksız olduğumu bilirsem dilerim
Ne hatasıııı? 😂😂
Evet
Özür dilemek çok zor geliyor bana
Hata yapmam 😎😅