Ağliycam😭 dışarı çıkıp eve geldikten sonra fark ettim. Kirpiklerime rimel vurmayı unutmuşum.🤦♀️ O şekilde tüm evreni dolaşıp, şimdi eve gelince fark ettim bu durumu.🥹
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ay aşko bende sabah rujumu süremeyi unuttum şimdi herkes dudaklarımı gördü ya😭
Off mert sen geç dalganı, ben başımı nerelere vuram😭😭
Kıyamam ya o kadar umursama knkm sen her halin ile güzelsin🥹🥺
Ne demezsin kapatıcı yüzünden var olan kirpikler de yok gibiydi. Anlayacağın tam uzaylı ya benziyordum.🥲
Güzel kızlar ne yapsa güzel gözükürler🤨 dert ettiğin şeye bak☺️
Sağol sayende daha az üzülebilirim bu duruma.🤝 Neyse sen ne yapıyorsun, bugün nasılsın?
Ben iyiyim biraz şehir dışını tanımaya çalışıyordum ama olmadı gibi İstanbul'a dönmek yerine Hataya gideceğim Çarşamba günü 1 haftalığına 😑
Sorduğun için teşekkür ederim sen ne yapıyorsun knk?
İş için mi? Yoksa başka sebeplerden mi? Tatilse benim içinde dinlen. Babamın işlerini gördüm dışarda. Onları hallettim, birazdan telefonu salar ders başına geçerim.🥲
Evet iş için. Sanada kolay gelsin
Sağol, kolay gelsin. Sonra görüşürüz o zaman.👌
Görüşürüz 🤝🏻
Bizim maddi durumumuz çok iyi bende tek çocuğum maddi sıkıntı yok yani kızları yediriyorum içiriyorum gezdiriyorum tatillere götürüyorum pahalı hediyeler alıyorum sonra beni bıraktıklarında kendimi @. ptal gibi hissediyorum
Dostum kendi kendini o duruma niye düşürüyorsun? Git beş kuruş çık dışarı, fakir edebiyatı yap. Ona rağmen senle ilgilenen olursa tak parmağına yüzüğü. Bu kadar basit. Benim durumum daha vahim, artık dönüşü yok🥹
Rimelsiz hiç mi güzel değilsin neden geri dönüşü olmasın. Kızı almaya 2022 model 1.7 milyonluk arabayla gidince fakir edebiyatı yapılmıyor 😀😀
Kapatıcı sürünce rimelde gözünmez oluyor. Rimelle belirginleştirmek için üstünden geçiyorum.🥲 Neyse bırak kaç milyonluğu şimdi bin bir tofaşa çık yola.😂
Kim bilir yüzündeki hangi kusurları kapatıyorsun eheeeyyyy 😀😀 sonra yüzünü yıkadığın ilk sabah sevgilindeki pişmanlık hissi … tofaş mı :))) tofaşa düşen ya kekodur eşki eşki ter kokuyordur ya da gerçekten seviyordur denemek lazım
Haha umarım bir gün makyaj yapmakta o kadar ustalaşabilirim.😂 Tamam işte bak dene bakalım. Ne olacak hep beraber görücez.🤝
Umarım hiç bir kadın o kadar ustalaşamaz ve bir gece kulübünde dolandırılmayız :)) hadi bakalım görelim bende binenlerin rimellerine dikkat edicem
Haha dolandırılmak isteyen her türlü dolandırılıyorda neyse😏 Çok kötüsün arada lafı da çaktın.😅
“Dolandırılmak istenem her türlü dolandırılıyor “ lafının yanında benim çaktığım laf devede tırnak resmen cümleyi içimde hissettim öyle çaktın 😀😀 kötü değilim sadece kadınlar hakkında bir sır verdin onu değerlendiricem
Rica ederim 😌 başarılar.👍
Teşekkür ederim. Sende aynı durumu tekrar yaşamassın umarım :))
Ah ah olmaz mı 😂
Evreni mi dolaştın
Lafın gelişi işte.🙄
Olur bazen
Fark edilmemiştir bile
Sanki şu an dışarda ki herkes işi gücü bırakmış, benim rimelsiz dışarı çıkmamı tartışıyor gibime geliyor.😭
Takma kafana🤷♂️
Neyse eve geldiğimde yinede vurdum. Kimsenin görmeyeceğini bilsemde içimi rahatlattım azcık.🥹
Psikolojik rahatlama bu işte
Evet yoksa bütün gün aklımda kalırdı.🥲
Okuyor musun peki
Herhangi bir kurumda değil ama öğrenci sayılırım.😂 Bir yerlere gelmek için hala ders başındayım.
O zaman kariyer yapmak için mücadelesindesin
Evet bu şekilde de öğrenci sayılır mıyım?🙄
Sonuçta okuyorsun😅
Ne okuyor
Ne iş yapıyorsun peki
şu an eczacı yardımcısı ya da tıbbi sekreterlik gibi sağlık bölümünden bir şeyler düşünüyorum ama bakalım.
Ne güzel
Bende ön sağlık ile uğraşıyorum
Ön sağlık? O nasıl?
Biliyorsun
Dünyada 2 tıp var
Doğu ve batı tıbbı
Ben doğu tıbbı ile uğraşıyorum
Sizi takip ettim ama
Talipkeşme musadesi var mı
Derde bak.
Evet dün gece
Ne oldu ki?🤨