Peki siz, hayatta neleri son ana bırakıyorsunuz?

Peki siz, hayatta neleri son ana bırakıyorsunuz?
Valiz hazırlamayı son âna bırakırım. Kafamda neler koyacağımı planlarım eksikler varsa alırım fakat valizi her zaman son bir kaç saat kala toparlarım.
Son anların değil uzun zamanların insanıyım. Ne yapacaksam büyük çoğunlukla planlı ve takvimlidir. Okul ve iş hayatımda böyle olmasından ötürü günlük hayatıma da bu şekilde yansıyor😌
😊😊
Hiç bi işimi son ana bırakmıyorum genelde🤒
Tabisi yoksa içim raad etmez Semiiii😂🤭
Aa bende tam helal yazdım sende yazmışsn dkjgjfjg
Yalandan sohbeti uzatma taktiğim falan sjfjdjg ama gerçekten bende yazdım kıza jdgjdjjg
Oldu valla😂
Teşekkür ederim Semiii✨🌸🍓🐣🦄🧚🏻♀️
Kendimi enson düşünüyorum
Teşekkürler reis
Cevap
13Cevap
Son anda bıraktığım bir şey aklıma gelmedi ama bir dizi izlediğim de eğer beğenmiyorsam çok geç olmadan bırakıyorum direk.
Genelde sevmem son ana bir şeyler bırakmayı ben ya.
Kendimden en iyi ve maksimum verimi almam için mutlaka yumurtanın totonun ağzına gelmesi gerektiğini anladım.. 😄
Son ana bırkamadığım hic birsey yok genel olarak son anda yapmanın verdiği heyecan bana zevk veriyo sfzfzgs
Hemde max 4. Isi aynı anda yapmaya çalışıyosun yaaa afaffz sanki aksiyonlu bir filmin ana karakterisin 😂
Herşeyi son ana bırakırım babam bana hep son dakikaların adamı der
İşler sonra hepsi üst üste gelir beynim alev topuna döner 😂
Eee bu bizde adet olmuş 😂
Sorumluluk almayı sevmiyorum ama bi işi yapacaksam onu çabuk hall etmeye çalışırım
Aşk dışında her şeyi son ana bıraktım ama treni kaçırdım. Hayatta en son yaşamamız gereken şeyleri en başta yaşamak istemek bizi ömürlük mahrumiyete itiyor.
Artık bir şeyleri son ana bırakamıyorum, rahat edemiyorum. Okul zamanı vardı her şeyi son ana bırakma huyum ama iş yaşamında değişti.
Tadında ve zamanında yapılmayan hiç bir şey bana fayda sağlamıyor. En büyük zararı da stres olan geciktirme huyum genelde olmaz.
Her şey son an’a bırakılır.
Çünkü, neden bırakmayalım Allah Allah ya
Öyle tabii 😌
Artık herşeyi son ana bırakıyorum. Son anda yapıyorum. Planlamalarım son anda zihnimi meşgul etmek bana iyi gelmiyor.
sabrımdan içime attıklarımı genelde son ana bırakırım söyleemk için
Eskiden çoğu şeyi son ana bırakan birisiydim de artık bunu tekrarlamıyorum
Beden dersinden sonra gelen yapmadığın ödevdir sona bırakılan...
Herşeyi 🙄 son dakikayı zorlamayı severim 😂
Her şeyimi. Sanırım aslında kendimi :D
Her işimi hep son ana kalır ve hızlıca hallederim.
Son ana bıraktığım şey aşk
Her işimi son ana bırakırım genelde
Valiz hazırlamak
Her şeyi artik
Alışveriş hep listede bir eksik oluyor bu yüzden
Ölümü en sona bırakıyorum
Son nefesimi son anda vermek
Her şey
Bilmiyoym
Son ana bırakmam
kendimle ilgilenmeyi...
İş güç görevler