Dizi. Başladığım bir dizi beni ilk bölümüyle etkilemeli. İlk bölümü sarmazsa şayet yarıda bırakırım. Bu benim en sık yaptığım, yarım bıraktığım bir şeydir.
Bir saat düşünelim bu saat günün her saatinde sadece 4'de takılıp kalıyo belli süre sonra tekrar çalışıyo her saat diliminde dönüp dolaşıp yeniden 4'de duruyo. Saatin pilinimi değiştirmeli saatimi? Peki bu saat kime ait 4 e mi banamı? benimle bir bütün olabilmişmi? Yarım kalan her şey başa sarar ait olduğu yere döner bütünleşememe arzusu beyini yoklar zaman insanin en büyük düşmanı zamanı uzatan insan ise zamana düşman yarımlar tamamlanmalı puzzle eksik parçasını arar ona air olmayanı iter bu böyledir
Bunu sessizce size söylesem olur mu.🙄 (Su) 😃 Kahvaltıda zoraki bir fincan, hatta bazen yarım fincan çay içerim hepsi bu.. Olmasa da hiç aramam.. Su kadar sevdiğim bir içecek yok. Sabah ve gün içerisinde çokça tüketirim.😋 Mesela belli bir saatten sonra çay içmek bende uykusuzluk yapıyor, ezana kalkamıyorum. Gece yola gidip araç sürmeyeceksem, belli bir saatten sonra su bile içmem..
Küçük bir ekleme yapayım, kışın kahvaltı da ıhlamur ve sıcak sütü daha fazla tüketiyorum. Kışın ayrıca gün içerisinde ıhlamur ve adaçayı, akşam ise baharatlı kış çayı karışımı tüketiyorum (Kuşburnu, meyan, avokado yaprağı, tarçın, çoban çökerten gibi nice nice şeyler var içinde) 🙄
çok büyük paketti bir de koca bardak kolayla yiyordum kola asidiyle sağolsun tıkıyor zaten sanki midemde köpürüp çoğalıyo gibi 😂 bir de iradem demir gibidir 😂
Hiç içmedim desem. Ben de beypazarınin sade olanını içebiliyorum sadece.
Cevap sahibi
1 yıl
Zaten iki marka güzel. Beypazarı ve sarıkız. Ben arada elma alırım. Zaten en güzeli sade olanlar. Diğerleri katkılı oluyor. Sağlık açısından da uygun değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Dizi. Başladığım bir dizi beni ilk bölümüyle etkilemeli. İlk bölümü sarmazsa şayet yarıda bırakırım. Bu benim en sık yaptığım, yarım bıraktığım bir şeydir.
Kitap ve bir film, onları da tamamlıyorum.. Keyifli günler..
Ben hiçbir şeyi yarım bırakmam
Türk usulü sorayim madem.😁Hiç mi?
Yemekler hariç bazen tabak fazla dolu olabiliyor bir şerk düşelim
Şerh düşelim sizin için.
Şeyh düşerse tamamdır
Bir insanı bıraktım. Yarım kalmayı hak ediyordu.
Su bardağımdaki suyu yarım bırakıp çıktım işten..
Bir saat düşünelim bu saat günün her saatinde sadece 4'de takılıp kalıyo belli süre sonra tekrar çalışıyo her saat diliminde dönüp dolaşıp yeniden 4'de duruyo. Saatin pilinimi değiştirmeli saatimi? Peki bu saat kime ait 4 e mi banamı? benimle bir bütün olabilmişmi? Yarım kalan her şey başa sarar ait olduğu yere döner bütünleşememe arzusu beyini yoklar zaman insanin en büyük düşmanı zamanı uzatan insan ise zamana düşman yarımlar tamamlanmalı puzzle eksik parçasını arar ona air olmayanı iter bu böyledir
En sooon 🙄
Sabah, kahvaltıda çayımı yarım bıraktım 🤭😃😂
Bunu duymamış olayım. Cay kırmızı çizgimiz 😁
Tamam, anlaştık kırmızı çizgimiz olsun 🙄🙈🤭
(Çok sevmiyorum ama tamam artık sevmeye çalışacağım, yarım bırakmam.. Belki.. İnşaAllah) 😃😂😂
Cayin yerine ne tuketiyorsunuz?
Bunu sessizce size söylesem olur mu.🙄
(Su) 😃
Kahvaltıda zoraki bir fincan, hatta bazen yarım fincan çay içerim hepsi bu..
Olmasa da hiç aramam..
Su kadar sevdiğim bir içecek yok. Sabah ve gün içerisinde çokça tüketirim.😋
Mesela belli bir saatten sonra çay içmek bende uykusuzluk yapıyor, ezana kalkamıyorum.
Gece yola gidip araç sürmeyeceksem, belli bir saatten sonra su bile içmem..
Bende de suyun yerine cay.
Küçük bir ekleme yapayım, kışın kahvaltı da ıhlamur ve sıcak sütü daha fazla tüketiyorum.
Kışın ayrıca gün içerisinde ıhlamur ve adaçayı, akşam ise baharatlı kış çayı karışımı tüketiyorum (Kuşburnu, meyan, avokado yaprağı, tarçın, çoban çökerten gibi nice nice şeyler var içinde) 🙄
Dengeye bakar mısınız.. Çaydanlık ve demlik misali desenize.. 🤭😂
Cay ve digerleri olarak ayriliyor benim icin.
Kahvemi yarım bıraktım duruyor yanımda, sütünü az koymuşum içemedim. Sayılır mı? 😀
Süt ekleme şansınız yok muydu?
Soğudu, üşendim. 🤦🏻
Zor sorular soruyorsun😄 Aklıma bir şey gelmiyor, sigara diyeyim
Nöronlari harekete gecirmek vazifemiz.
Umarim bir daha icmezsiniz.🙄
İçiyorum maalesef 🙄
Üzdü.🙄
Sen içmiyorsun?
En kötü zararlı alışkanlığım cay başka da yok.
Çay da kötü alışkanlık ise biz ölelim 😄
Ben epey fazla içiyorum. 🙄
Benden fazla içemezsin 🤔
Kaç bardak içiyorsunuz?
İşyerinde bir demlik , akşam evde bir demlik. Sen?
Sanırım eşitiz.
Ben tek başıma içiyorum 🙄
En son okuduğum bir kitabı yarım bıraktım, pişman değilim..
Hangi kitabi yarim biraktiniz?
Binbaşı Ersever'in İtirafları
Kitaplari yarim birakmaya gonlum pek elvermese de benim de yarim biraktigim oldu. Gitmiyorsa zorlamiyorum.
Gitmiyordu bıraktım. Görsel çok doğru bu arada.. Bazen sarmayan dizileri de yarım bırakıyorum.
Görseli ben de çok beğendim haklılık payi var.
Kesinlikle!
mayın tarlası oyunu yaptım ama bazı hatalar çıktı çevresinde 0 mayın var yazıyo bazen mayın çıkabiliyo onun hatalarını ayıklamadım öyle yarım bıraktım
Bir diziye başladım da pek sarmadı adı bile kalmadı aklımda
Kocaman su şişesi yarım şu an. Dikerim birazdan kafaya ahah 🖤
insana katılmıyorum ve tabi kendini yarım bırakmış bir insana da kendisine dönmesi olmaz
Aşçılık kursu. Benden olmayacaktı çünkü ısrarın anlamı yok.
dün gece yediğim cips
Iradenizi ayakta alkışlıyorum.😁Ben yarim bırakamazdım.
çok büyük paketti bir de koca bardak kolayla yiyordum kola asidiyle sağolsun tıkıyor zaten sanki midemde köpürüp çoğalıyo gibi 😂 bir de iradem demir gibidir 😂
En son soda oldu. 😃
Markası damla ve kızılaysa ben de içemiyorum.
Sarıkızdan başka içmem. 😃
Hiç içmedim desem.
Ben de beypazarınin sade olanını içebiliyorum sadece.
Zaten iki marka güzel. Beypazarı ve sarıkız. Ben arada elma alırım. Zaten en güzeli sade olanlar. Diğerleri katkılı oluyor. Sağlık açısından da uygun değil.
Yarın limon sıkarak ve birkaç yaprak taze nane ile içiyorum uzun zamandır. Limon seviyorsanız tavsiye ederim.
Narlıyı nadir de olsa içebiliyorum.
Limon severim. Arada çay ve soda için kullanırım. Nane ve maydanozu daha çok yoğurt içinde kullanırım. Narlı hiç denemedim.
Narı meyve olarak çok seviyorum o yüzden içebiliyorum belki. Derseniz seversiniz bence.
Nar normal de yiyorum ancak soda kısmını denerim. 😃 Bende elma severim. Sanırım ondan elma icebiliyorum.
Yeme icme muhabbeti yapilacak en son kisiyim. 😁gec olmasa kalkip soda icecegim.
Siz de artik o kalani icersiniz belki bu kadar soda muhabbeti ustune.
Kalanı döküp attım. 😁
Bu saatten sonra bende şu dışında bir şey içmem. Geç oldu mide dinlenmede artık bence de. 😃
Gecen güzel olsun. Ben kaçar artık. 😃
Tuh yaa.🙄ziyan oldu desenize.
Midenin disleri yok maalesef az cekmiyor elimizden.
Sizin de. Hayirli geceler.
Döner yemiştim onu yarım bıraktım
Hayatimi canım
Mola oldugunu varsayiyorum.🙄
😏😏
Sigaram.. : )
Tamamiyle birakmaniz dilegiyle.🙄
Ben onu bıraksam o beni bırakmıyor. :D