Kişilik & Karakter Birisine rezil oldunuz ya da küçük düştünüz mü? 18Bilinmeyenbirkız Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Birisine rezil oldunuz ya da küçük düştünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. Olmuştum çok da utanmıştım yaa insallh bidaha öyle bişey olmaz 0 7 Yorumla 55Muatafaa55 +1 yıl Siz oldunuz mu hiç rezil Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Nasıl oldunuz Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Evet oldum Yorumla 55Muatafaa55 +1 yıl Özel bı durum ya sizin nasıl olmustu Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Benimki de özel durum Yorumla 55Muatafaa55 +1 yıl Aşağıda birisine yazmisinn 62 yaparken yakalanmıştı😅 Yorumla 55Muatafaa55 +1 yıl Kime yakalanmıştı iz siz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olmuştu xin kapısına gitmiş onu beklerken kardeşi çıkmıştı.. 1 7 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Baya kötü rezil olmuşsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl devamı daha da.. :( Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Niye noldu ki devamında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver canım Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Niye ya anlat gitsin hem rahatlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Peki sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rezil olduğum olmuştu.. anlatırım istersen 0 5 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Anlat bakalım Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin de etmen lazım Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Adın gizli ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık değil Yorumla
Ayazz44 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok kötü hemde 0 5 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Nasıl yani Yorumla Ayazz44 +1 yıl Anlatilmaz burada ama 🙂 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Nasıl oldu peki Yorumla Ayazz44 +1 yıl Hiç sorma yaa Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl O kadar kötü mü Yorumla
Bulutlutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oldu 0 7 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Anlatsana Yorumla Bulutlutlu +1 yıl 31 çekerken yakalanmıştım Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Bende 62 yaparken yakalanmıştim Yorumla Bulutlutlu +1 yıl Ahaha kime? Ben teyzeme Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Erkek kardeşime Yorumla Bulutlutlu +1 yıl Kötü olmuş ama ihtiyaç bazen yer olmuyor yapacak Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Ayn öyle ya Yorumla
Ceryancı_Oğlak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl rezillik illa her insanın başına gelir 0 3 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Orası öyle Yorumla Ceryancı_Oğlak +1 yıl istersen anlatabilirim sana Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Tabi ki neden olmasın Yorumla
kimbutambiöküzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evettt hemde baya kötü oldu 0 3 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Anlatmak ister misin Yorumla kimbutambiöküzz +1 yıl Sınır dışı ederler bunu burdan dersem😅 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl tamam alayım merak ettim Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Oldum evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmadim şu an olmak isterim 0 3 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Git bı yerde saçmala olursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin dm kutunda😂 Yorumla 18Bilinmeyenbirkız +1 yıl Orada rezil olmassin ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır yapmadım
Olmuştum çok da utanmıştım yaa insallh bidaha öyle bişey olmaz
Siz oldunuz mu hiç rezil
Nasıl oldunuz
Evet oldum
Özel bı durum ya sizin nasıl olmustu
Benimki de özel durum
Aşağıda birisine yazmisinn 62 yaparken yakalanmıştı😅
Kime yakalanmıştı iz siz
olmuştu xin kapısına gitmiş onu beklerken kardeşi çıkmıştı..
Baya kötü rezil olmuşsun
devamı daha da.. :(
Niye noldu ki devamında
boş ver canım
Niye ya anlat gitsin hem rahatlarsın
yok
Peki sen bilirsin
Rezil olduğum olmuştu.. anlatırım istersen
Anlat bakalım
tamam
Senin de etmen lazım
Adın gizli ki