Her hatasında affetiğiniz biri oldu mu? Her insan affedilmeyi hak eder mi?

Esenlikler dilerim, Bazı insanlara kapılmaya meyilli olsakta insan kendi frenlemeli insanlar kolay kolay değişmez yine aynı davranışları tekrarlar şahsen ben bunu unuttuğumu fark ettim. Tamam her defasında daha az hassas da alsak da, Hayat kısa bırakın o iki kuruşluk insan hayatınızda olmasın, kısa vadede hayatınız da olsa yine yapıcağını yapıp gider diyelim. Belkide o insan yıkıp dökmeye alışmıştır onu affetmek ne kadar doğru (Affetmekten hastım o kişiyi tekrar hayatımıza almak. ) Bazı insanlar yıkım getiren yıkıcı gibi arkasında bir eknaz bıraktığının farkında bile değil o kişiye sorsanız size farklı bir şey söylicek, Gerçekten fazla ben merkezlikle bakıyorlar sanarsınız dünya onun etrafında dönüyor ve o hep mağdur ve ilişkilerinde en çok çabalayan o, Üzücü açıkçası insan kendini bu kadar büyütmemeli.

Not:Konudan saptım farkındayım fakat ben KS'yi düşüncelerimi paylaşmak için kullanıyorum aslında sizin düşüncelerinizin bir önemi yok, O yüzden sorularda hem sorup hemde kendi düşüncelerimi söylüyorum, İyi günler dilerim.