Sevgili ya da eş adayı ararken sakallı olsun, uzunboylu olsun, saeışın ya da esmer olmalı fgibi şeylere takılmak hakkımda ne düşünüyorsunuz?
insan beyni bu kadar basit olamamlı bence, üstünüz diyoruzya tüm canlılardan, bu kadar basit olmamalı birisini tavlamak ya da tavlanmak.
insan beyni bu kadar basit olamamlı bence, üstünüz diyoruzya tüm canlılardan, bu kadar basit olmamalı birisini tavlamak ya da tavlanmak.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üstün değilsin diğer canlılardan sırf dünyada insanoğlu olarak hüküm sürmeye başladınız diye demek değildir ki diğer her şeyden üstünsün. Oksijeni bile değer vermediğin bitki sağlıyor, yemeğini doğa veriyor ve hayvanlardan alıyorsun. Hepimiz eşitiz. İnsanoğlunun işgal edip vandallaşması bu gerçeği değiştirmiyor. Soruna gelecek olursak da görsel beğeni önemlidir fakat görsellik ile ruh dengesi eşit olmalıdır. Sadece tipe bakılırsa evet bu her açıdan yanlış, denge zaten bozulur.
öncelikle güzel türkçenle bana ders niteliğinde verdiğin cevap için teşekkürü borç bilirim 😄
benim demek istediğim kız çıkmış sakallı erkeklere bayılırım diyor, erkekte aradığım tek kriter sakal vs diyor.
bu durum tüm sakallı ya da sakalsız insanlarda soru işareti uyandırıyor.
yani sakallı bir katille ya da sakallı bir maymunla, ya da sakallı bir tecavüzcü ile birlikte olmak istermi o kişi?
elbette hayır.
ya da aynı anda bintane sakallı erkekle olmayı kabuledermi?
belkide anlatamıyorum demek istediğim şeyi ama, sadece sakalım için benimle olacak kişi yarın benden daha gür sakallı birisiyle kaçabilir benden.
dolayısıyla çok saçma bir söylem ve beni geriyor her duyduğumda.
BU ARADA SAKAL TAMAMEN ÖRNEK, her şey OLABİLIR BU ÖZELLİK.
Her insanın işte kendince tercihlerini söylüyor ama yakışıklı okumuş desen karakter olmadıktan edep ahlak olmadıktan iyi gelmedikten sonra neye yarar herşeyiyle sevebilmeli insan
teşekkür ederim işte bunu demek istiuorum bende..
çok gereksiz düşüncesiz insanlar var.
kocası hergün döviyor kadını, kadının tek tesellisi heryerde kocam sakallı diye övünüyor.
Rica ederim. doven insan sakallı olsa ne olur olmasa ne olur.
ya bu kadınları anlamak gerçekten çok güç.
beyin yapısını çok merak ediyorum bazı kadınların..
ben bu konuya çok taktım.
her dönem yeni moda ya da trend yaratıyorlar...
bitanesine test amaçlı iki resim gösterdim
birisi tertemiz sakal vs yok eliyüzü tertemiz düzgün kısa saçlı bir beyfendi,
diğeri eli kolu dövmeli hafif kaslı kaşı jiletli bir resim gösterdim, kız direk dövmeli olanı seçerim dedi..
kızın seçtiği kişi öadde bağımlısı hırsızlıkla vs hayatını yürütüyor, 30 yaşında 1 gün dahi sigorta primi yok.
diğer seçmediği adam yine 30 yaşında kaymakam, bir ilçenin en üst makamında oturan adam...
yani bu kadar da önemli olmamalı dış görünüş, dolayısıyla sonunda ağlayan üzülen hep kadın oluyor.
Tarzının tipini beğenmiştir ama şöyle her insan dışını yansıtmayabiliyor bazen tarzına bakıp adam olmaz dediğin adam çıkıyor adam olur dediğin çıkmıyor görünüşe aldanmamak lazım yanıltır
elbette görünüşe aldanmamak gerekiyor.
ama insanların çoğu görünüşüne aşık olup güvenip sonunda ağlamak durumunda kalıyor..
ticarette vs de böyle durumlar, adam eliyüzü temiz diye güveniyor sonra kazık yiyor...
yani kısacası kimseyi tanımadan etmeden hadi evlenelim hadi birlikte yola gidelim haydi ticaret yapalım vs demek çok aptalca geliyor bana
Doğru haklısın. huzur veren olacak
dizine yattığında gözünü kapatıp huzurla uyuyamadığın insanın dış görünüş tarzı ne farkederki?
Evet güvenmek lazım her dk bu beni aldatıyor mu düşüncesi olmamalı
aynen öyle.
güzel kız ya da erkekle çıkıyorum diye övünöek için kendisini boynuzlayan insanların g*ötünü yaloyorlar
neyse ya bem çok doluyum bu konuda
çenem düştü kusura bakma 😂😂
tamam
teşekkür ilgi için..
iyi geceler
Rica ederim iyi geceler