Kanka Ayağına Milletin Sevdiği Kıza, Sevgilisi ve Karısına Yavşayan ONUNBUNUN ÇOCUKLARI Hakkındaki Görüş ve Önerileriniz?

Ya şu heriflerden kurtulamayacakmıyız? Abicim cesaretiniz yok sünepe sütsünüz 2-3 ortamınız var anca mahallenizde vursak ölüp gideceksiniz niye sivrisinek gibi dolanıyosunuz milletin sevdiğinin kanını emiyosunuz nasıl bir onunbunun çocukluğu bu ya geçen sevgilime gelmiş kanka ayağına bir sitmediği kaldı sen napıyon l*n dedim kız bana küstü bende bu çocuğu dövcektim ama bu kızıda kaybetmek istemediğimden dövmedim tişört gibi sevgili değiştiriyorum bunlarda ne var onuda anlamıyorum adet regl dönemlerinizimi anlatıyosunuz günlere gittiğinizi mi anlatıyosunuz bayanlar bu onunbunun çocuklarında ne var yani anlamıyorum kardeşim de bu durumdan muzdarip ama o daha çekingen ona da kas çalıştırtıyorum bu kanka ayağına yavşayan piçler yüzünden yoksa kardeşim kitap okur lol mu ne öyle bir oyun varmış onu oynar bilgisayarından başka birşey yapmaz hayatında ha bide yemek yiyip sıçar tipide fena değilde bu pezev engin tohumları yüzünden çocuk içine kapandı iyice atar yapıyorlar çocuğa kavga falan çıkacak dayak yiyecek diye korkuyorum kas çalıştırtıyorum ondan bizimkine yazık vallaha türkiye nerelere gidiyor bunlara bir çare yok mu off raid gibi kan emiyor resmen bu şeref yoksunu art niyetli köpekler bunlar hakkında GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ?
Bunları Alıcaksın Hitlerin Yaptığı Gibi Fırında Pişirecen O Derece
Bende Onlardanım Nıh Size Kız Mahvedecez Böyle Hayatınızı Eheheh
Döv Gitsin Daya Döşe Ama Bu Kızıda Kaybedebilirsin Söyleyeyim
Kızı Terket Sonrada Bu Kankasının Ağzıyla Götünün Yerini Değiştir
Bişey Yapma Kız Seni Seviyosa Bu Onunbunun Çocuklarını Tınlamaz
Bu Kızıda Terket İlişkini Kes Sağ veya Sol Elin Onlar Var OHH HAYAT NE UĞRAŞIYON KARIKIZLA
Kızıda Kankayıda Döv Olmadı Kankanın Sülalesini Döv Fırına At Hakediyolar Acıma Kanka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kanka Ayağına Milletin Sevdiği Kıza, Sevgilisi ve Karısına Yavşayan ONUNBUNUN ÇOCUKLARI Hakkındaki Görüş ve Önerileriniz?