ARKADAŞLAR AÇIKLAMAYI OKUR MUSUNUZ SEVDİĞİM ÇOCUKLA İLGİLİ LÜTFEN?

Selam arkadaşlar ben bı çocuga aşığım okuldan çocuğa gergin soru soruyordum bir ara bilerek omzuna çarptım sodasini döktüm bana bağırdı işte daha sonra aramız biraz samimilesti bı gün bana Mersin'e gidecegini söyledi bende ağladım filan işte ona nasıl Cesaret ettiysem hayır diyeceğini biliyorum ama sana sarilabilirmiyim dedim ve bana gülümsedi gözleri kısıldı filan işte okul içinde olmaz çıkışta bekle dedi bende tamam dedim çıkışa kadar baya konuştuk samimilestik tenefüslerde beni filan izliyordu ben farkediyordum ama gözlerini kacirmiyordu yanıma geldi çıkışta bankın orada bekle filan dedi bekledim ciksita geldin kollarını kaldirdi sarıldım filan işte bana sarilacagjni düşünmüyordum oda bana sarıldı işte ben sarıldım teşekkür ettim utandım ve hemen oradan ayrildim arkamdan geldi yanıma konuştuk diğer gün yine konuştuk sınıfından birileri geldi (çocuğun ismi) nın fanı filan dedi bende üzüldüm ondan sonra birdhaa yanına gitmedim diğer gün sınav oldu birkere yanına gidip soru sordum işte daha sonra arkadaşlariyla konuşurken saçıyla oynayrak hep beni izlediğini fark etttim göz göze geldik filan gözlerini hiç kacirmiyordu işte o bana onun fanı diyen kızlarla konuşuyordu kız galiba ondan hoslaniyormuş ben onları izliyordum üzgün gözlerle gozgoze geldik ama böyle sanki gözleri birşeyleri diyormuş gibi ben dayanamayıp kalpli kolye aldım notlar yazdım çocuğa bir türlü veremedim geldiğinde verebilirsin vericem ne yapmam gerekiyor
ARKADAŞLAR AÇIKLAMAYI OKUR MUSUNUZ SEVDİĞİM ÇOCUKLA İLGİLİ LÜTFEN?