Ona gerçekten bişey hissetmeye başlayalı 5 ay oldu onceleri arkadaş ortaminda falan görüşüyoduk birşeyler yeyip iciyoduk. bir problem oldu ve arkadas grubumuzla ilişkisi kesildi ayni okuldayiz onu ara sira goruyorum ama konuşmuyoruz sesini duymuyorum teneffuslere cikmiyo ben onu gercekten cok özledim sesini, gozlerini , okuzlugunu , heyecanlandiginda sacmalamisini, benimle konusurken elinin ayagina karismasi, benim onunla konusurken ayaklarimin titremesi , heyecanim kisacasi onunla ilgili herseyi onu gercekten cok ozledim ona bu kadar yakinken bu kadar uzak olmak canımı acitiyo
Su yaziyi yazarken bile ağlıyorum artik her anım onunla herseyim, yürüyüşe ciktigimda aklimda, uyumaya calisirken aklimda, her animda aklimda aşkın bole bir duygu oldugunu bilseydim ona asla kendimi kaptirmazdim, gercekten canim yaniyo artik...
Su yaziyi yazarken bile ağlıyorum artik her anım onunla herseyim, yürüyüşe ciktigimda aklimda, uyumaya calisirken aklimda, her animda aklimda aşkın bole bir duygu oldugunu bilseydim ona asla kendimi kaptirmazdim, gercekten canim yaniyo artik...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil