ERKEK ÇOCUĞUN ANNEYE DÜŞKÜNLÜĞÜ?

Selamlar 5 yaşında oğlum var o kadar merhametliki bana karşı elinde ufak çikolata olsa yarısından çoğunu benimle paylaşmadan yemez babasına karşı bana düşkün olduğu kadar değil çok sevdiği bi isteğini yaptığım zaman annem Allah seni başımdan eksik etmesin kurban olurum sana Allah senden razı olsun der ve bu beni o kadar duygulandırıyorki evlat sevgisi hiçbişeye benzemiyo. Babası sert mizahlı kızılmıcak şeylere bile kızar ben ise sakinim anlayıslı kirkda bi kızarım. Böyle yaklaşımım doğrumu acaba hep şefkatle yaklaşıyorum sevgimi her daim gösteriyorum ama tek bi korkum oğlum büyüyünce değişir mi acaba? Eşden fayda yok çünkü varsa yoksa evlat.

Güncellemeler
+1 yıl
Babası teşekkür eder o ise bana söyler babasının beklediği lafları 😌
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim çocuğa anırma diyo kapa çeneni diyo sinirleniyo kırıcı konuşuyo saygisizlik yapma diyo bende diyorumki sen saygili mi konusuyosun saygi bekliyosun konustugun kelimeleri ogretiyosun yarin sana karsi nasil davrancagini sen belirliyosun saygiyi ogretmek istiyosan once sen saygili ol diyorum oda korksun diyo. ne kadar dogru yapiuorum bilmiyorum tepemizede çıksın istemem tabi ama.
ERKEK ÇOCUĞUN ANNEYE DÜŞKÜNLÜĞÜ?