Ben pek rap dinlemen. Çok nadiren dinlerim. Yani en son lisede çok dinliyordum. O zamanlar da sanırım Jagged yoktu. O zaman Arsız Bela, Tripkolic, Dj. Akman, Dj. Ateş, Funddy, Hergele&Aytan falan vardı.
Ya arz talep meselesi. Hepsi gelip geçiyor. Arabesk rap geldi geçti, arkasından t-rap öne çıktı o da eskidi. Günümüzde ise pop-rap karışımı bir piyasa var bir an önce bitse de gitse. Ama tek gerçek oldschool benim için
Oldschool kavramını bilmiyorum. Yani günümüzde mesela sadece Taladro seviyorum. Normalde eksik etekten sonra Norm Ender dinlemem diyordum. Dinlemedim de ama bir arkadaş vatsap hikayede sadece dinle şarkısını paylaşınca merak edip dinledim. Onu, sözler şerefsiz oldu şarkısını ve parla şarkısını severim ve dinlerim ama sadece bu üçü...
Afedersiniz, soruyu yanlış anlamış olmamdan kaynaklı yanlış telaffuz da bulunmuşum. Düzeltiyorum, olmayan bir kişiliğe dönüşmeyi karakter kabul etmeyebilir. Kişilik bozukluğu ile sonuçlanabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Jagged*in seviim değil şarkısı favorim 😃😃
😇😉😌
S***kimde değil
Biliyorum anladım anladım. 😅😅
Düzeltmiş. Anladınsa sorun yok. 😂
Manyak şey de güzel ya
Turkish without me bence
Bir iki şarkısını biliyorum. Çoğunu bilmiyorumdur. Sanırım manyak şey de onların biriydi.
Eski tadı yok zaten
Ben pek rap dinlemen. Çok nadiren dinlerim. Yani en son lisede çok dinliyordum. O zamanlar da sanırım Jagged yoktu. O zaman Arsız Bela, Tripkolic, Dj. Akman, Dj. Ateş, Funddy, Hergele&Aytan falan vardı.
Ya arz talep meselesi. Hepsi gelip geçiyor. Arabesk rap geldi geçti, arkasından t-rap öne çıktı o da eskidi. Günümüzde ise pop-rap karışımı bir piyasa var bir an önce bitse de gitse. Ama tek gerçek oldschool benim için
Oldschool kavramını bilmiyorum. Yani günümüzde mesela sadece Taladro seviyorum. Normalde eksik etekten sonra Norm Ender dinlemem diyordum. Dinlemedim de ama bir arkadaş vatsap hikayede sadece dinle şarkısını paylaşınca merak edip dinledim. Onu, sözler şerefsiz oldu şarkısını ve parla şarkısını severim ve dinlerim ama sadece bu üçü...
Sadece dinle 😔
Ne oldu
Anısı var 🥲
Bende de var ama artık acıtmıyor
En azından birimizi
Farklı ve daha çok acıtan durumlar olunca eskisi acıtmıyor diyelim. Beterin beteri vardır atasözü durumuma uydu.
Anlıyorum
Olduğun gibi görün göründüğün gibi ol her zaman geçerli akçedir.. Olduğundan farklı görünmeye çalışmak kişinin saygınlığını yok eder.
Olmayan bir kişiliğe dönüşmeyi karakterin kabul etmeyebilir. Kişiliğini bozabilir diye düşünüyorum.
😂😂😂😂Karakterin derken?
Kötü anlam barındırarak söylemedim, kişiliğin bozulabilir anlamında 😅😂
Neden ikinci tekil şahıs eki kullanmış olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Anlayamıyorum. Bir beni aydınlatır mısın?
Telaffuzumda bir yanlışlık mı var?
Bana demiş oluyorsun ama ben genel bir soru sordum.
Afedersiniz, soruyu yanlış anlamış olmamdan kaynaklı yanlış telaffuz da bulunmuşum. Düzeltiyorum, olmayan bir kişiliğe dönüşmeyi karakter kabul etmeyebilir. Kişilik bozukluğu ile sonuçlanabilir.
Sorun çözülmüş olduğuma göre sorun değil. 😊
Kendimi dil bilgisi sınavında hissettirdiğin ve beni tedirgin ettiğin in bana bir su borçlusun burada ecel terleri döktürdün 😅😂
Edebiyatçı olunca böyle oluyor galiba. 😂😂
Buyrun suyunuz da. 🥤🥤
Teşekkür ederim zaten bu dökülen ecel terine de 2 bardak soğuk su giderdi. 😁😂
Kimin normaline uymaya çalıştığına bağlı. İnsanın kendinden uzaklaşmaması lazım.
Evet zaten anormal olduğu için normal olmaya çalışıyor
Kendisi gibi olmak daha iyi bence.
Orası öyle tabii ki
Ülkede zaten bir anormallik var normal olmak zor😄
😂😂
sadelik harikaDırr..
Hayır beklenir
Yani tabii ters tepki gösterebiliyor
İçinde bulunduğu devrin insanı yapmaz sadece bu
Bilmem
Yapmaz
kendin ol yeter