Arkadaşlar merhaba, benim kendime ait bir dünyam var, yıldızlar dünyası. Hayaller kurmayı severim, her akşam gökyüzüne bakar bir dilek tutarım bazen de uykum olmaz gökyüzüne bakar yıldızları izler sabahlarım eğer sabahlamayı başarırsam da mavi giyerim. Mavi hayatımıza giren ve 1 yıldan az süredir hayatımızın parçası olan kişiye denir, bende herkesin bir mavisi olduğuna inanır mavi giyerim. Soğuk havalarda üşümeyi severim hoşuma gider. Bazen de üşüyen birisini gördüğüm zaman ulaşmaya çalışırım eğer ulasamazsam onunla birlitke usurum yalnız birakmam. O gün odamı toplarken karınca öldürmüştüm ve ozur dilemek için karincalara yemek vermeye baslamistim. Bazen arkadaslarim normal degilsin diyor bunlar normal insanın yapacağı şeyler degilmis problem bende mi?
İstanbul'un eşsiz gökyüzünden selamlar🩵
İstanbul'un eşsiz gökyüzünden selamlar🩵
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günümüz koşullarında sahip olduğun ve koruyabildiğin enerji ve motivasyonuna hayran kaldım. Aynı pozitiflikten bana da lazım öğretir misin 😄
takip edemilir miyim izinden gitmek isterm aşmdödöd
Birlikte ilerleyelimmm hanimefendi 🩵
Kizim bu arada yalnis anlama rkakjfainkfnsj
farketmez ösşdlsm
Birde bir şey sorabilir miyim gerçekten normal değil miyim
Arkadaslarim saçma ve bir insanin yapabileceği şeyler olmadığını dusunuyorlar
hayır saçma olduğunu düşünmüyorum
Yıldızlar için sabahlamak karınca beslemek... Gercekten hicbiri saçma değil mi
uykum yoksa izlerim yazmışssın karıncayı da vicdanını rahatlatmak içim yemliyorsun
Vicdan rahatlamak değil aslında bencillik resmen bu. Cizgi film izlemeyi çok severim karincalarin da gizli bır yasami olduğuna inanirim, çocukları olduğuna bla bla bla... Belki bıraktığım yiyecekler tıpkı bir insanin cikolatasi olmasi gibi karıncaların cikolatasi da belki biraktigim yiyecekler olur diye düşünüyorum...
kaç yaşındasın
Soylemesem daha uygun olur gibi, sadece sorumun cevabini alsam daha iyi olur...
Çok fazla iyi niyetli vede hayalperestsin
Sence normal birisi miyim? Arkadaslarim normal olmadigimi söylüyorlar... Bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar diyorlar...
Herkes herşeyi yapabilir bunu normal ya da anormal olarak tanımlamayız bu kadar iyi niyetli olursan çok üzerler seni
Tavsiyen için çok teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim
Rica ederim iyi akşamlar
Sen daha büyümemişsin çocuk