Bir iş, mutlu bir aile, büyüyen çocuklar, sonunda emeklilik oh be..
Evet az çok bu kadar sanırım. Bir cümleye sığdı.
Bir iş, mutlu bir aile, büyüyen çocuklar, sonunda emeklilik oh be..
Evet az çok bu kadar sanırım. Bir cümleye sığdı.
Evet normal biri olmak bana göre olmalıydı ama değilim. yani mutlu düzenli ve huzurlu sakin bir hayatım yok. ve sahip olur muyum bilmiyorum. ama gerçekten insanın aradığı ya da ihtiyacı olan tek şey bence eşi ve çocuğu ile düzenli bir hayatının olması.
20li yaşlarda buna hayır derdim, 30 yaşlarda fikrin değişiyor aile düzenli bir iş normal gelsede onu güzelleştirmek iki insana bağlı evlilik vs düzenli bir hayatın ürünü 40li yaşlarda geriye dönüp baktığımda şunu yapsaydım keşke demek istemiyorum mesela
Hayır. Aslında sorun bu durumlada ilgisi yok. Ben kalıplarla sabit şeylerle yaşamak istemiyorum. Evlen çocuk yap hayır işte böyle olmamalı ya bir şeyler çok eksik
Normal olsaydım olurdu ama normal olduğumu düşünmüyorum. Yaşlışığımda Harley ile geziyor olmazsam iyi 😅
Cevap
11Cevap
Güzel bir para ve sürekli emekliliği tercih ederim :D
Ben bu kalıba sığamıyorum..
Kalıbı büyütelim mesela idealist düşünüp eylemsizlik yasasına uyanlar.
Oda olmuyor, harekete geçmeden olmuyor. Kafesinde koşan bir hamster gibiyiz yorulunca kafesimizde zaman geçiriyoruz ama sistemin dışına yani kafesin dışına çıkamıyoruz
Normal biriyim ama içim deli dolu🤗💃
Bu harika 💫😍
Macera her daim var olacaktır.
Macera severiz 😉🎉
Standart bir hayat.
Evet normal biri olmak bana göre
Herkes normal zaten
Doğru aslında, aklıma gelen şu oldu; her kişi kendini normalin üstünde görüyor zaten. Genel olarak insanlar farklı olmayı sever yani. Bu hepsini normal yapıyor aslında
Tamamen bana göre. Çalkantılı hayat beni çok yordu
Hayır bana göre değil
Evet ama aynı zamanda da hayır
Bir şey anlamadım 🙂iyi geceler
Asla değil
bundan sorasıda önemli
Bana göre
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?