Kişilik & Karakter Sizce siz ne kadar normal birisiniz? Citirdak Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Anormal olduğunuzu düşünüyorsanız bunu düşündüren özellikleriniz neler Sizce siz ne kadar normal birisiniz? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 28 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. :D Normal biriyim diyince normal oluyor muyuz :D ben anormalim Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
мяєℓιтє Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Yarı normal yarı anormal.. Anormal olan tarafım anlaşılması zor biriyim, hayatımda çok fazla insana yer yok.. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Normal olarak algılanabilecek bir düşünce yapısına sahip değilim.. 0 2 Yorumla Citirdak 6 ay Farklı düşündüğün bir kaç konu alan mi var her konuda mi farklısın Yorumla İdentityKa 6 ay Genel olarak insanların düşünce yapılarıyla uyuştuğum söylenemez.. Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 29 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kitap, çanta, cüzdan ve saat düşkünlüğüm anormal olabilir. Sjdjsj 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Normal değilim psikolojik tedavi görüyorum :D 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 32 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Normal falan değilim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
:D Normal biriyim diyince normal oluyor muyuz :D ben anormalim Keyifli geceler..
Yarı normal yarı anormal.. Anormal olan tarafım anlaşılması zor biriyim, hayatımda çok fazla insana yer yok..
Normal olarak algılanabilecek bir düşünce yapısına sahip değilim..
Farklı düşündüğün bir kaç konu alan mi var her konuda mi farklısın
Genel olarak insanların düşünce yapılarıyla uyuştuğum söylenemez..
Kitap, çanta, cüzdan ve saat düşkünlüğüm anormal olabilir. Sjdjsj
Normal değilim psikolojik tedavi görüyorum :D
Normal falan değilim.