Kişilik & Karakter 3 ay Sizce siz ne kadar normal birisiniz? Citirdak Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Anormal olduğunuzu düşünüyorsanız bunu düşündüren özellikleriniz neler Sizce siz ne kadar normal birisiniz? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 28 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b görüş paylaştı. :D Normal biriyim diyince normal oluyor muyuz :D ben anormalim Keyifli geceler.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
мяєℓιтє Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eig 100% 3 ay Yarı normal yarı anormal.. Anormal olan tarafım anlaşılması zor biriyim, hayatımda çok fazla insana yer yok.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 28 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı. Kitap, çanta, cüzdan ve saat düşkünlüğüm anormal olabilir. Sjdjsj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,9b görüş paylaştı. Normal olarak algılanabilecek bir düşünce yapısına sahip değilim.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Citirdak 3 ay Farklı düşündüğün bir kaç konu alan mi var her konuda mi farklısın Yorumla İdentityKa 3 ay Genel olarak insanların düşünce yapılarıyla uyuştuğum söylenemez.. Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 29 , eig 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı. Normal değilim psikolojik tedavi görüyorum :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 12b görüş paylaştı. Normal falan değilim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
:D Normal biriyim diyince normal oluyor muyuz :D ben anormalim Keyifli geceler..
Yarı normal yarı anormal.. Anormal olan tarafım anlaşılması zor biriyim, hayatımda çok fazla insana yer yok..
Kitap, çanta, cüzdan ve saat düşkünlüğüm anormal olabilir. Sjdjsj
Normal olarak algılanabilecek bir düşünce yapısına sahip değilim..
Farklı düşündüğün bir kaç konu alan mi var her konuda mi farklısın
Genel olarak insanların düşünce yapılarıyla uyuştuğum söylenemez..
Normal değilim psikolojik tedavi görüyorum :D
Normal falan değilim.