Kimisi barbi erkektir kimisi annesinin prensesidir demektedir.
O değil erkeklerin ağlaması bile absürt karşılanırken kırılma durumu bile yaşamaları, gücenmeleri bile gizliden gizliye engellenmeye çalışılıyor.
Sizin düşünceleriniz nedir?

Kimisi barbi erkektir kimisi annesinin prensesidir demektedir.
O değil erkeklerin ağlaması bile absürt karşılanırken kırılma durumu bile yaşamaları, gücenmeleri bile gizliden gizliye engellenmeye çalışılıyor.
Sizin düşünceleriniz nedir?
Erkek olduğumuz için her açıdan güçlü olmak güçlü kalmak zorundayız. Ağlasak bile gizlice olur. O da vücudu deşarjz etmek için. Ama güçlü olmamız gerekiyor birçok şeye karşı. Benim düşüncelerim bu yönde
Bence erkeğin tavrının net olması lazım küsmek yerine kökten bitirmeli ya da ona göre bir tavır koymalıdır ki böyle insanların dalga konusu olmasın
Cevap
6Cevap
Ben küsmem küsmek de ergenliktir zaten ayrıca kadın erkek fark etmez.. küsen insanla işim olmaz
Niye erkekler insan değil mi zaten bu ve bunun türevleri yüzünden erkekler bu kadar ezilmiyor mu ezilmenin sonucunda da böyle oluyor daha bu başlasngıç zaten daha neler neler çıkar ortaya bunlarsa beyin olmadigi için bir tek vajinalarina beyinlerine calistiklari için kendilerini üstün olarak görüyorlar
Kendi saçma hareketlerine kendileri bile katlanamadiklari için böyle kendilerini böyle güvence altına almak istiyorlar
Güzel doğru söyledin bunu birinci maddeye ekleyebiliriz ama daha çok şeyler var tabi
Manipülatif, saygısız, herkese evlilik önerisi veren ama kendi hayatı da yarım yamalak olan, havalı görünmeye çalışan ama tek derdi para olan birisi kendisi.
Bu söylemi de sadece dikkat çekmek ve ilgi toplamak için, başka şey için değil...
Cüzdanı olmayan erkeğe erkek demem diyordu kendisi, hayatında bir kere hesap ödememiş de, kadın böyle olurmumuş da...
Kendisine baksın evvela, kendi de boşanmış ve asla ilişki yürütebilecek bir duruşta değil :))
Söyleyen kişi hakkında aynı şeyleri düşünüyoruz 😃
Bizimde yaşayan duyguları olan canlılar olduğumuz unutuluyor. He katılıyorum erkek erkek tavrını ortaya koyar diyeceğini der sonra da gereğini yapar.
Kadın da Barbie gibi durmuş. 😄 İletişim becerileri gelişmemiş diye düşünüyorum.
Kadında barbi gibi durmuş derken 🤔 Esra Ezmeci mı?
Hatlar karıştı 😂 Gerçekten barbi gibi duruyor.
İlla bir etiket koyacaklar. Erkek erkek diye diye toplumsal bir rol biçe biçe benliğini unutturup toplumun istediği kişiliğe sokuyorlar.
Hiç bişi düşünmüyorum ama böyle gitse regli olacaklar
Küsen erkek nedir ya oturup konuşulur
Abimsuu derim küsen erkeğe 🤭
Psikolojimi bozduuun
Çocuksu, itici
Saçma
Çok itici geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?