Kişilik & Karakter İstediğiniz bir yaşta bir hafta geçirebilecek olsanız bu hangi yaş olurdu? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangi yaşınızda bir hafta geçirmek isterdiniz? Neden bu yaşı seçerdiniz? İstediğiniz bir yaşta bir hafta geçirebilecek olsanız bu hangi yaş olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben 25 yaşta sabit kalmak isterdim. bunun dışında fark etmez 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. 30 yasinda olmak isterdim. Her sey daha duzene oturmus olurdu. 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl 27 li yaşlarıma gönderin beni.. o zamanlar everetin tepesinde yaşıyordum.. her yönden.. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. 14,15 yaşlarıma olabilir çok eğlenceli zamanlardı :)) 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 17 yaşımda acaba napıyordum 😅 1 4 Yorumla MrConfused +1 yıl Bunu sana sormalıyız sanki 😂 Yorumla Blossom01 +1 yıl Soruyu yalnış anlamışım sorry😑😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Senin canım sağolsun 😇 Yorumla Blossom01 +1 yıl 🧚♀️😌 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 25 olurdu ya 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. 17 yaş olsunn 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben 25 yaşta sabit kalmak isterdim. bunun dışında fark etmez
30 yasinda olmak isterdim. Her sey daha duzene oturmus olurdu.
27 li yaşlarıma gönderin beni.. o zamanlar everetin tepesinde yaşıyordum.. her yönden..
14,15 yaşlarıma olabilir çok eğlenceli zamanlardı :))
17 yaşımda acaba napıyordum 😅
Bunu sana sormalıyız sanki 😂
Soruyu yalnış anlamışım sorry😑😂
Senin canım sağolsun 😇
🧚♀️😌
2004 Aralık ayına gitmek isterim.
25 olurdu ya
17 yaş olsunn
18 li yaşlar