Siz hayatınızda olan insanlarla mı yetinirsiniz yoksa yeni limanlar ve keşfetmek mi istersiniz
bunu sevgili ya da flört tarzında degıl genel anlamda sordum.
Siz hayatınızda olan insanlarla mı yetinirsiniz yoksa yeni limanlar ve keşfetmek mi istersiniz
bunu sevgili ya da flört tarzında degıl genel anlamda sordum.
Sabit kalmak iyidir her zaman için
Cevap
20Cevap
Yeni Insan tanimanin bir getirisi olmuyor. Bu sadwce zaman kaybi. Isini yap ticaretini yap zatwn is ticaret seni mecbur kiliyor yeni kisilerle tanismaya. Buda zatwn buyumek gelismek ic8n yeterli. Yani kast ettigin arkadas dost vs ise bence yenilerine hic gerek yok. Aksine ne kadar yalniz kalirsak o kadar iyi. Cunku ilgi odak istiyorlar buda seni asil olan islerinden ediyor. Heleki gunun birinde bir yanlisi oluncada onca emek zaman bosa cikiyor. Kendine yaslanan dik yürür
Kimseyi tanıyasım yok artık ama yalnız olmaktan da sıkıldım öyle bir ikilemdeyim. İnsanlar yoruyor beni.
Hiçbir insanın bana katkısı yok o yüzden Yeni insanlar tanıyıp gereksiz kalabalık yapmaya gerek yok
Belli bir yaşdan sonra zor geliyor yeni birilerini tanımak zaman ayırmak
Yenisinin de eskisinin de Allah canını alsin kimseyle tanışmak istemiyom
Her yeni insan yeni bir Hikaye o yüzden her gün birini tanımak isterim
Ay yok ben çok sıkıldım yeni bir arkadaş ediniyim bütün hayatımı anlatıyım filan valla uğraşamıyorum
Özellikle keşfetmekle uğraşmam ama yeni insanlarla denk geldikçe tanışmaya karşı değilim.
Her zaman icin yeni insanlar yeni yerler. Ama zor. Ben tanisamiyorum yeni insan bulamiyorum
Tanımak seviyorum. sıkı Arkadaşlardan çok bulmak için bol insandan eleyip bulmak gerekiyor
Yeni inşaat tanımak yorucu
İnşaat ne be
Ne kdr anlayislısınız siz öyle 🫦🫂
Yeni macera arayanlara sormak lazım
Yeni insanlar tanımak
Yeni insanlar tanımak iyidir
Özellikle kimseyle tanışmam
Tek tabanca en güzeli
Yeni insanlar tanımayı severim
Sabit kalmak ya
Sabit kalmak iyidir
Sabit kalmak bence