Rudyard Kipling abimiz, durmuş durmuş ortaya şöyle bir cümle atmış ;
"Kadının tahmin ettiği şey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur."
Siz ne düşünüyorsunuz? Alakası yok değil mi?

Rudyard Kipling abimiz, durmuş durmuş ortaya şöyle bir cümle atmış ;
"Kadının tahmin ettiği şey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur."
Siz ne düşünüyorsunuz? Alakası yok değil mi?

Evet evet kesinlikle zaten ofsat konusunda kadınlar tam bir deha 👍 teknik her şeyi en iyi onlar biliyor. Hiç bir zaman duygularına değil bilimsel araştırmalara göre tahmin ediyorlar.
Not: Şaka şaka kızıp küfür etmeyin hemen
😅😂🤣🤣🤣
Kadınların sezgiselliğinden detaylarda kaybolmasından daha çok senaryolar kurmasından dolayı bence bunu demiş olabilir. Ama bence sezgiler hisler kadında erkekte olsa 6. hissin güçlü olmasıyla ilgili ve telepatik bağın yüksek olmasıyla. Özetle erkek kadın diye olmasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.😌
Teşekkürler✨
🌿
Kadınlar duygusal bakar, ya da anlamak istediği gibi anlar, erkekler daha mantık odaklı ve geniş pencereden bakar lar ve emin olmadıkları konu hakkında konuşmazlar. Ama biz kadınlar kurarız kafamızda.
"Ama biz kadınlar kurarız kafamızda." dedi.
Etme tabi
Evet, biraz ilginç geldi :)
Bildiğin yoldan devam. En doğrusu o. Tebrik ederim.
Hak ettin 😂
Hakkını kısmen de olsa verdim 😂
Kadınların tahminleri o kadar da iyi değil ki bunu Türkiye'nin her yerinde, en ucra ve kırsal kesimlerde bile yaptığı seçimler ve serzenişleriyle anlayabiliriz. Erkeğin emin olduğu çoğu zaman kadının %100 dediğinden doğrudur.
Varsayımlar, öznel bakışlardan ziyade gerçekler bu şekildedir.
Cevap
11Cevap
Bence olabilir.. yani bir kadın bir şeyi hissederse doğru çıkıyor ama bazen de tam tersi. kadın sadece saçma sapan tahmin yürütüyor ama o da doğru olmuyor.. biraz da kişilikle alakalı ya da hislerin güçlü olmasıyla
Herkeste aynı işlemez yani
Katılıyorum, erkeklerin emin olduğu pek bir şey de yok zaten :D
Çok biliyon 🙄
Bilirim ben :D
:)
Katılmıyorum. Kadınlar kadar biz de hislerimize güveniyoruz. Onlar kadar belirtemiyoruz içimize atıyoruz tek sorun bu.
Kadınların önsezileri güçlüdür ancak hep daha öncekileri örnek aldıkları için aynı konuda ısrarla tahminde bulunurlarsa çoğu zaman yanılırlar.
Tecrübe.
Kadın vesveseli bir varlık. Hatta bazıları o kadar vesveseli ki insanı çileden çıkartıp katil olmaya zorluyorlar. Vesvese ise benim inancıma göre şeytandan. Şeylytanın temel bir özelliğini bünyesine barındıran bir varlık doğru üzere olamaz bana göre. Kim doğru üzeredir diye soracak olursak eğer; "günaha bulaşmamış bir kalbin sahibi" doğru üzeredir...
Erkekler için tüm karşı cins net şekilde tehlikedir. Kadının düşünen ve kendini bilen varlık olduğunu değilde her gülene ağzından salya akıtarak gideceklerini düşünürler. Ha sebebi erkek fıtratını bilip hem cinsine mi güvenmemek yoksa kendini bilip kendine mi güvenmemek mi bilemiyorum.
Kadın her kadını tehlikeli görmez. Ve fakat buna dikkat et diyorsa ve dikkat edilmiyorsa muhakkak altından bişey çıkar.
½ 90 öyledir çünkü 6. hissimiz erkeklerden daha güçlü
o yüzden bi laf varıdr çok severim ; BEN ÖĞREMEDEN ANLAT diye...
o da iyiymiş yalnız
Bir kadın tahmin ediyorsa doğrudur gerisinin çok onemi yok
Allahım ya 😂
Nee😄
Bu nasıl bir öz güven arkadaş, şaşkınım 😂
Özgüvenle alakalı olduğunu sanmıyorum kadınlar erkeklere göre daha sosyal varlıklar bence her yerde varız bu sebeple olan olaylsr ya da durumlarda kritik yapıp tahmin yurutmek daha kolay ve durumlar bir cok kez tekrarlanınca haliyle tahmin edilmesi de zor olmuyor
Kısmen daha rahat ve daha sakin kafayla yaşamanız etken.
Biz mi kafa rahat yaşıyoruz😄
Siz mi yaşamıyorsunuz?
Valla yaşamıyoruz erkek zihni daha rahat bence
Yok artık :) Çok iddialı oldu bu
:))) iddia degil bu gerçekler
Eminim ki, iddia.
Peki 🙂
Ay gorselde ki filmi izlemiştim. Bu sahneyi de hatırlıyorum komikti :D
Soruya da cevap alaydık keşke 😂
Kahve falında ne çıktıysa ona inanırım sdfg
😂
Bence alakası var
, tahmin ettiğim hissettiğim şeyler genelde doğru çıkıyor.
İlginç bir yönünüz var.
Evet 😂
Kesinlikle doğru.. bir erkek alakası yok diyorsa tam olarak alakası var demektir
Alakası yok.
Tahmin ettiğimiz genelde doğru çıkıyor. Genellemeyelim.
Paranoyaklığı ayrı tutuyorum.
Ama kadınlar cevabını bildiği soruları denemek için sorarlar.
Bence de alakasız ama burada vurgulanmak istenen; kadının erkek- kadın ilişkileri yönünden incelendiğinde erkeğe göre baskın çıkan sezgisel gücü ve kabiliyeti.
Çok çok alakası var beyefendiciğim. Kadınların 6. Hissi aşırı kuvvetlidir ve hiçbir şüphesi yersiz değildir. Yanılma ihtimalleri neredeyse sıfır.
Tahminle filan işimiz yok. Ne söylüyorsak direk doğru. Bizim konuştuğumuz yerde diğer doğrular diye bişi olmaz:)
Bana göre tam tersi
Neden olmasın
Bu konuda fikirlerimi tam olarak açıklayabilir miyim emin değilim. O yüzden kısmen doğru diyeceğim.
Bunun cinsiyetle bağlantılı olduğunu çok düşünmüyorum
Kadınlar hep haklıdır. Ama kendi dünyalarında.
Paranoyak değilse belki olabilir ama genelde paranoyak oluyorlar
Pek zannetmiyorum abi 😅
Emin misin? 😂
Kadınlar tahminlerini bırak kararlarından bile emin değiller. İllaki onay isterler.
kadınların tahminleri hep doğru çıkar
😂😂😂
komik olan 🙄
Hiç.
söylede bizde gülelim 🤔
Kesinlikle katılıyorum ✌🏻
Kadınların hisleri çok kuvvetlidir
Emin kim tanımıyorum
Evet aynen öyledir
Genelde evet.
Eveet
Kesinlikle doğru